[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
直頭download shopstyle啦不如
乜都有得買 favourite咗啲咩items減價嘅時候又會有notifications
幫推
響公司成日都同同事一齊上網買嘢
上至淘寶電話套到去selfridges買LE煲
唔好比代購賺呀
不過日本好多嘢都只送國內就真係無辦法
幫推
響公司成日都同同事一齊上網買嘢
上至淘寶電話套到去selfridges買LE煲
唔好比代購賺呀
不過日本好多嘢都只送國內就真係無辦法

打錯LC煲
我淨係識買日本網
同同事夾單買保健食品,除開一盒起碼平代購成3,40蚊

有咩日本網可以推介下

我係樂天買多
好似淘寶咁,同一樣野間間唔同價,格下價先買

請問樂天係唔係要集運..喺日本樂天買con次次都要代購好煩

利申:啱落單..

iherb賣嘅化妝掃都幾平

平還平
但RT既掃真係好拮面
特別係佢枝powder brush
我而家成枝攞番去掃keyboard塵

平還平
但RT既掃真係好拮面

我淨係識買日本網

有咩日本網可以推介下

我係樂天買多

好似有個叫tenso既網 之前睇過
我都好想買con 但好似好多都唔送

平還平
但RT既掃真係好拮面

iherb買rt蛋好平!仲有印度神泥好似iherb都買到
我記得有絲打講過頭髮急急長好乾 不過用開既巴絲要買就緊係係iherb買啦

平還平
但RT既掃真係好拮面

iherb買rt蛋好平!仲有印度神泥好似iherb都買到
我記得有絲打講過頭髮急急長好乾 不過用開既巴絲要買就緊係係iherb買啦

rt 蛋最近都回購左
一次過買4粒是常識

我洗左好多次都仲ok
港紙30幾蚊算係咁
我淨係識買日本網

有咩日本網可以推介下

我係樂天買多

想問shiseido sk2呢啲係唔係直接sogo買就算
同埋想問connnnnnnnn呀,喺日本樂天啲webstore見到可以點買

唔該絲打們

Lookfantastic有nars
我淨係識買日本網

有咩日本網可以推介下

我係樂天買多

我依家都係幫襯淘寶啲日本代購咁..
之前試過托朋友買,食水更深

見到日本樂天(佢有國際部同日本部)有間好平
個淘寶代購都喺嗰度買
自己買又得集盒唔知點運返黎

都唔該絲打先
我淨係識買日本網

有咩日本網可以推介下

我係樂天買多

個淘寶代購都喺嗰度買

都唔該絲打先

而家好多轉運公司都有日本倉 我都係自己買 前排先買左con

有咩日本網可以推介下

我係樂天買多

個淘寶代購都喺嗰度買

都唔該絲打先

而家好多轉運公司都有日本倉 我都係自己買 前排先買左con

我記得之前問tenso 佢地話唔寄con 絲打有冇source
講到伏一定要提coencounter
個名都抄左clothesencounters jennim先
以前成日係iherb訂RY thayers 然後食水深咁賣
今次ordinary b5 佢賣百四蚊但都好多人同佢買

Lookfantastic有nars

唔送 hk wor
Fb上有幾個專post唔同購物網discount嘅page
有啲咩都會post 有啲就專post波鞋/運動牌子嘅衫
見過個啲page出post 例如asos嘅Nike cap帽有平
之後就睇到ig啲波鞋舖話收到供應商消息 Nike cap帽有平
屌你老母 供應商咪就係asos囉
根本無論skincare 化妝品 波鞋 衫 手袋 啲代購只係上網買
其實mark實呢啲fb page已經可以唔洗比錢代購賺
連登多人online shopping嘅 自己開返個post討論下shopping site做咩特價都得啦 洗鬼比錢代購賺
留名學野先!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞