[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike

想問下如果用tapngo 俾錢係咪click mastercard個列?
[member]岩岩上asos見返左貨即刻入手b3[ /member]

想問下如果用tapngo 俾錢係咪click mastercard個列?

聽講係
果邊冇人理

我係紅巴
皮膚偏油 鼻偏紅 有暗瘡印 毛孔粗
The Ordinary 產品有邊隻岩 用既次序有冇要點跟

你上佢官網睇下有邊款岩自己
寫得好清楚
仲有點配搭黎用都有寫
男仔留明學野

btw,有冇平平地嘅cc cream 同遮瑕筆推介
,想番工見人果時精神d

係有做開運動嘅膚色

可以試下歐美嘅牌子,例如 maybeline
因為日韓個d都遍白,特別係etude house
不過innisfree就自然d,個人認為
可以去試下,innisfree cc cushion 桃色個隻(雖然d sales 可能會叫你用紫色調番光,但個人覺得咁就變左係白左,用番桃色可以自然同精神得黎就唔會白好多),杏色盒嘅

利申: 運動型絲打,有用innisfree #23 覺得都幾近膚色

化妝post 既絲打好多人都同意innisfree 既底妝類係伏
你地仲要做運動
唔建議用韓妝cushion
因為通常都偏笠

用下d 防水防汗粉底,或者再簡單d用調色霜(日牌比較好)
已經好夠
男仔留明學野

,想番工見人果時精神d

係有做開運動嘅膚色

可以去試下,innisfree cc cushion 桃色個隻(雖然d sales 可能會叫你用紫色調番光,但個人覺得咁就變左係白左,用番桃色可以自然同精神得黎就唔會白好多),杏色盒嘅

利申: 運動型絲打,有用innisfree #23 覺得都幾近膚色

Maybelline is L'Oréal's group

唔記得tim
咁巴打用innisfree 啦~
或者如果用bb cushion 嘅話,我推missha 同etude house 嘅鏡面個個,得個隻嘅#23叫自然d

Bb cushion 係依家天氣用實災難級啦
況且好易生粒粒
因為佢太局
建議巴打買foundation 仲好
冇bb cushion 咁局
男仔留明學野

,想番工見人果時精神d

係有做開運動嘅膚色

Maybelline is L'Oréal's group

唔記得tim
咁巴打用innisfree 啦~
或者如果用bb cushion 嘅話,我推missha 同etude house 嘅鏡面個個,得個隻嘅#23叫自然d

Bb cushion 係依家天氣用實災難級啦
況且好易生粒粒
因為佢太焗
建議巴打買foundation 仲好
冇bb cushion 咁焗
唔quote
TNT我都有reset pw
但佢有問我地址

同埋個sms個組數字要你部電話先見到
姐係個個人要偷埋你部電話先可以reset pw
我覺得都安全 可能個個人唔記得問你地址

G market 有得直接送香港點解要同代購買?
SUPPORT
G market 有得直接送香港點解要同代購買?

補圖

佢以前係iherb入RT掃再ig賣

補圖

多謝尹絲打報料

佢都on99

補圖

多謝尹絲打報料

佢都on99

聽講係

ok thx a lot

補圖

多謝尹絲打報料

佢都on99

網上實有地方賣既

佢d貨訂價高過原貨幾成是常識吧

聽講係

ok thx a lot

唔好客氣,有咩問題即管問
大家一定教
(實在都無咩教...因為太簡單)
男仔留明學野

,想番工見人果時精神d

係有做開運動嘅膚色

化妝post 既絲打好多人都同意innisfree 既底妝類係伏
你地仲要做運動
唔建議用韓妝cushion
因為通常都偏笠

用下d 防水防汗粉底,或者再簡單d用調色霜(日牌比較好)
已經好夠

我做運動唔化妝,我覺得ok
咁巴打自己試下la

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞