[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
上星期睇完呢個po即刻上asos買左the ordinary
今日終於到左 但啱啱試左vit c但好多擦膠碎
定係我唧得太多

好似好多絲都係咁

絲用邊隻vit c?有d想試Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 睇d review同官網講好似温和d

無呀我無買

係其他絲講
想問下有無人買左Apieu x marymond個個山茶花氣墊?
同Clio 蜂巢氣墊比邊個好啲?
好想兩個都買 但無錢

山茶花果個好靚
有無人買the ordinary 想夾單 買唔到usd75

ASOS咪有 雖然冇咁齊

貴d麻
有人岩就一齊訂啦 我買到usd 40 倒

想join買左未!?

Tg:mchingc

仲有冇得夾呀個團, 想買5樣野
ASOS唔齊, BEAUTYLISH又買唔夠75USD
提提各位絲打

如果asos無貨

你可以等多陣

因為佢地成日restock

唔使幫襯代購

Somecloudsss呀嘛
其實呢d ig shop都唔使畀面佢
垃撚圾

我都想啊絲打
Tg : https://t.me/hawhitee

我都想
Tg taoyao

垃撚圾

想問下有用開防曬粉既絲打
jane iredale 同synergie minerals比較,係咪後者比較好
想問下有用開防曬粉既絲打
jane iredale 同synergie minerals比較,係咪後者比較好

去番化妝post問會好啲喎
提提各位絲打

如果asos無貨

你可以等多陣

唔使幫襯代購

ASOS個網 THE ORDINARY得18款PRODUCTS
係咪唔會返其他?
有無絲夾the ordinary
有興趣就tg我
https://t.me/Hayabw
提提各位絲打

如果asos無貨

你可以等多陣

唔使幫襯代購

ASOS個網 THE ORDINARY得18款PRODUCTS
係咪唔會返其他?

根據經驗,係9成會番
利申買左asos 好似有8年以上

垃撚圾

真係好垃圾 我跟佢買wetnwild
最後拖咗成幾個月先攞到
仲要我上到去自取點 個staff同我講冇我資料
同佢講返 佢先話未update
我即刻忍唔住錄音屌柒佢
佢仲要隔咗陣先同我say sorry
我忍唔住再用文字屌多次
永不錄用

垃撚圾

最後拖咗成幾個月先攞到
我即刻忍唔住錄音屌柒佢
我忍唔住再用文字屌多次
永不錄用

幾個月

飛到好多轉美國
係咪其實淘寶貨黎
想問下有無人買左Apieu x marymond個個山茶花氣墊?
同Clio 蜂巢氣墊比邊個好啲?
好想兩個都買 但無錢

山茶花果個好靚

垃撚圾

最後拖咗成幾個月先攞到
我即刻忍唔住錄音屌柒佢
我忍唔住再用文字屌多次
永不錄用

幾個月

飛到好多轉美國
係咪其實淘寶貨黎

唔會掛
問親佢都話咩美國個邊個人唔係到定點咁
我買左呢4樣野
有無絲打可以指教下個次序應該點用

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% B5

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% HA Spheres 2% 30ml

The Ordinary Advanced Retinoid 2% 30ml

The Ordinary Lactic Acid 10% HA 2% 30ml

唔該哂 我係美容白痴
強帖留名
提提各位絲打

如果asos無貨

你可以等多陣

唔使幫襯代購

果支Niaxxxxx (唔記得左點串)
好似好耐都未番貨
提提各位絲打

如果asos無貨

你可以等多陣

唔使幫襯代購

果支Niaxxxxx (唔記得左點串)
好似好耐都未番貨

我都等緊呢支!!
我買左呢4樣野

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% B5

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% HA Spheres 2% 30ml

The Ordinary Advanced Retinoid 2% 30ml

The Ordinary Lactic Acid 10% HA 2% 30ml

唔該哂 我係美容白痴

LACTIC 10%效果如何, 我唔知買5%定10%
利申: 混肌偏油
我買左呢4樣野

唔該哂 我係美容白痴

我買左呢4樣野

唔該哂 我係美容白痴

我買左呢4樣野

唔該哂 我係美容白痴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞