[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
有冇地方買到tarte,kat von d同埋Smashbox?

據我所知 uk website得debenhams有kat von d 同埋佢地都會ship hk既 過£50 free shipping 唔過就£5運費
或者睇下有冇其他絲打有更好提議
多謝樓主,正皮!
試吓呢個ordinary先
多謝樓主,正皮!
試吓呢個ordinary先
陳醫生整理得好好

唔使credit 我
係其他絲打以前教落
佢地居功
點解要比錢代購賺?醒下啦你地上網買野好方便咋 同淘寶差不多添

簡單過淘寶
正皮
另外有冇絲打可以補充日韓妝品個類既?(G-market etc) 唔係好識上網買日韓野 唔該晒

G market 都係一樣玩法 除左運費
運費係除開咁計
通常買幾樣一次過送
咁好多化妝品講緊一件都係幾十蚊,可以諗一排儲夠貨先買
只需要留意最緊要搵番official 果間買,避免買假貨
同揀順豐到付(運費平d)
代購其實好多都要食水 係因為佢又要博有人買現貨去入 又要搞交收 又要營運佢個店
唔係話你叫人自己買會平d唔好
但係唔好講到d代購食人唔ler骨咁
香港好多人 都係中意現盛野 唔中意麻煩
有價有市 佢地係ig原價放你都驚係流野喇

不過都多謝你d tips

係有價有市但個問題係啲代購見絲打分享就搶曬啲貨搞到斷曬貨
次次都係咁邊個仲敢share
一陣又搞到啲外國網唔送香港

我仲未買好驚遲吓無得買但手頭仲有好多護膚品今年都應該未用得曬

唔使驚
新屎坑一出一定勁多人買,出貨都等一輪
反而愈遲用愈容易買
因為第日一定又有第二個新屎坑/熱情冷卻
想韓國網買波鞋 但人地要實名 冇得唔幫襯代購

Gmarket?
其寶外國上網買野真係好易
不過只限英國網 美國網唔送亞洲
買過asos, river island, new look, look fantastic
黎緊諗住買selfridge

Gmarket?

gmarket係可以直接買 但其他網要實名
eg folder
最後都比人賺啦

化妝品點樣都自己買啦 運費比小小怕什麼
係iherb買化妝掃都好平
諗番起以前幫趁代購真係肉赤
正評係比陳醫絲
琴日先買完asos
真係仲易過淘寶
淘寶都話要搞下集運 運費先平
佢直程係免運費呀!免運費!
過嚟支持陳醫生 勿做懶西幫人賺錢
正皮
自己都買到 又送到上屋企 點解要比代購賺?
琴日2點幾係asos落單
6點幾已經dispatched
分分鐘仲快過幫襯代購
我之前都同朋友夾
開心使用中
佢話27號到真係無遲
G market 都可以用tap&go比錢?
代購其實好多都要食水 係因為佢又要博有人買現貨去入 又要搞交收 又要營運佢個店
唔係話你叫人自己買會平d唔好
但係唔好講到d代購食人唔ler骨咁
香港好多人 都係中意現盛野 唔中意麻煩
有價有市 佢地係ig原價放你都驚係流野喇

不過都多謝你d tips

係有價有市但個問題係啲代購見絲打分享就搶曬啲貨搞到斷曬貨
次次都係咁邊個仲敢share
一陣又搞到啲外國網唔送香港

我仲未買好驚遲吓無得買但手頭仲有好多護膚品今年都應該未用得曬

唔使驚
新屎坑一出一定勁多人買,出貨都等一輪
反而愈遲用愈容易買
因為第日一定又有第二個新屎坑/熱情冷卻

咁我唔買定先了
唔該絲打
幫推先
Cult beauty依家寄香港冇得免運費啦 但佢個價有得退稅
我通常都係係lf 訂 長期有8折code
可唔可以分享下有乜網購網好用
可唔可以分享下有乜網購網好用

你想買咩類型或者咩牌子既野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞