[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike

係度比大家燒到,見到asos無vit c 23%果支,絲打們有無咩網提議?
人生第一次想上網買skincare/beauty野

無貨定從來無出現過?
不過咁,2樣都唔緊要
前者:會補貨
後者:遲早都會上架

係咪用us網但英磅比錢計落會抵啲?
我兩星期前買左一轉 不過未出信用卡月結單 唔清楚用左幾錢港紙

定下次應該用uk網usd比錢?

上次我用英磅買,計返港幣係四百蚊
如果用港紙比要成四百八十幾
平咗幾十蚊

想買支alpha arburtin 但今日睇又無貨 唉!

但平心而論,美白效果黎講佢係最廢果枝,我搽完成枝都只係覺得佢保濕做得好,但美白真係唔多覺........

但平心而論,美白效果黎講佢係最廢果枝,我搽完成枝都只係覺得佢保濕做得好,但美白真係唔多覺........

咁去印lactic acid好唔好
Pony_store ig黑店

用ga 既唇彩圖賣missha 唇彩

就黎可以整個ig 黑店list 出黎

黑店唔使怕開名喎絲打們
用錯色 屌
Pony_store ig黑店

用ga 既唇彩圖賣missha 唇彩

就黎可以整個ig 黑店list 出黎

黑店唔使怕開名喎絲打們

唔洗加密啦
哎呀屌又習慣性加密左

多謝絲打提醒
哎呀屌又習慣性加密左

多謝絲打提醒

我明呀

我用左幾日,收毛孔方面的確係好有效,去印算係唔錯,但我覺得去印既產品一定要長期用,至少一個月先會見效的

IG黑店list

cosencounter
British_berry
Somecloudsss
pony_store

係連登最多絲打屌既IG黑店就係你地啦

做過既7事有:
-直送香港既野賣貴幾倍
-賣primark(英國平價牌)貨,幾鎊賣到幾百蚊港紙
-賣淘寶貨用仲貴過淘寶幾倍
-賊喊捉賊話人偷佢圖用。轉過頭就用貴價貨(GA)既圖放ig 但賣cheap野(missha),留言仲block9人。
-收錢就叻,d貨幾個月都未到(其實係唔會到)。whatsapp唔應機,要三催四請先

我用左幾日,收毛孔方面的確係好有效,去印算係唔錯,但我覺得去印既產品一定要長期用,至少一個月先會見效的

有效就ok
Thanks

以下係微博原圖 人地大大隻字寫住GA
點會係missha呀

當有人好心提佢呢張圖唔係missha既時候
Comment被消失

詳情請參考上面絲打既圖

咁Salicylic Acid呢?有無用過

點會係missha呀

Comment被消失

詳情請參考上面絲打既圖

好似準備爆post 如果爆左有冇絲打會想整合開#2
四號asos落單買三支野仲未到
最新update係八號 coln brook order data processed
濕鳩bex china

究竟通常要幾耐到
求救,有無邊隻 控油/清黑頭 推介
唔該晒絲打們

點會係missha呀

Comment被消失

詳情請參考上面絲打既圖

個店主發癲未
定係又係另一個ig屌緊人?
四號asos落單買三支野仲未到
最新update係八號 coln brook order data processed
濕鳩bex china

究竟通常要幾耐到

我上次5號落單15號到兼派埋,你預鬆啲2個星期啦

絲打你寫果d已經好好
再加長落去我驚d人唔睇

我會係個post 間中穿插下d ig shop黑店黑歷史

絲打你寫果d已經好好
再加長落去我驚d人唔睇

我會係個post 間中穿插下d ig shop黑店黑歷史

加個黑店清單落去阻嚇下都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞