[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike

絲打好有心
正評左再慢慢追

咪係
可以點

睇下有冇美國絲打幫拖囉

絲打用邊間集運啊?

唔該絲打 我頭先用第二間集運都得左

係邊間?

sorry 柒左 今日收到email話order cancelled
我今次試下shipbao得唔得先

留tg?

留tg?

上星期睇完呢個po即刻上asos買左the ordinary
今日終於到左 但啱啱試左vit c但好多擦膠碎
定係我唧得太多

留tg?

留tg?

tg左你
樓主有冇英國shipping網介紹
有無人買the ordinary 想夾單 買唔到usd75

ASOS咪有 雖然冇咁齊

貴d麻
有人岩就一齊訂啦 我買到usd 40 倒

我想買一枝b5

[/quote]
上星期睇完呢個po即刻上asos買左the ordinary
定係我唧得太多

好似好多絲都係咁

我都想啊絲打
Tg : https://t.me/hawhitee

呢個牌子我都想知用後感

lm 考完final追

貴d麻

想join買左未!?

貴d麻

想join買左未!?

Tg:mchingc
定係我唧得太多

好似好多絲都係咁

絲用邊隻vit c?有d想試Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 睇d review同官網講好似温和d
想問下有無人買左Apieu x marymond個個山茶花氣墊?
同Clio 蜂巢氣墊比邊個好啲?
好想兩個都買 但無錢
我買左呢4樣野
有無絲打可以指教下個次序應該點用

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% B5

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% HA Spheres 2% 30ml

The Ordinary Advanced Retinoid 2% 30ml

The Ordinary Lactic Acid 10% HA 2% 30ml
我買左呢4樣野
有無絲打可以指教下個次序應該點用

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% B5

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% HA Spheres 2% 30ml

The Ordinary Advanced Retinoid 2% 30ml

The Ordinary Lactic Acid 10% HA 2% 30ml

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞