[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike

係邊個網

Selfridges

俾shipping?

買左一年
因為發現其他野都好抵

可以呀,你有野買就tg搵我

應該就轉id

可以呀,反正我又無蝕
會唔會比人鬧我騎劫

Selfridges

俾shipping?

買左一年
因為發現其他野都好抵

應該就轉id

可以呀,反正我又無蝕
會唔會比人鬧我騎劫

Selfridges

俾shipping?

買左一年
因為發現其他野都好抵

應該就轉id

可以呀,反正我又無蝕
會唔會比人鬧我騎劫

我見tap n go張有100蚊係入面
張卡係咪有得增值?
有無絲打可以解答下,
1)如果唔用tap&go個app,要點樣申請Tap&go?
2)其實上gmarket 買野係點比錢? 用tap&go account 定係開NFC 俾?

利申:發現佢有保安漏洞好唔安全

我諗無得唔用佢個app
因為佢叫咩手機錢包 係ok 7-11買完卡都要係app啟動(?)先可以用到(好似係
Tapngo係Gmarket比錢 同信用卡一樣咁填 例如填卡號 卡後三位數密碼之類
我打到1999 希望你明
咩漏洞

即係佢個app有得較如果入錯pw 3次(好似係),就會lock 左你個app account 唔俾你login,然後逼你打去個電話到拎“安全碼”(好似係咁叫,都係個d 啦) 然後reset pw
但我打去個陣,佢只問左我電話no.同姓咩(唔記得申請個陣有無打俾佢)
問多句係咪本人就直接俾個安定碼我
完全無問其他野confirm 我個身份
所以我就覺得其實好唔安全,好似任何人拎到電話只要講到tel.no. 同埋自己姓咩就可以reset, 但入面個d係錢報架喎。。。。感覺好易俾人入ac

我明呀
但我係申請左有張話用自己upload嘅圖做background 嘅tapngo card,佢話7日內會ko,但我唔知要買

btw 巴絲要小心

但人地唔會知你姓咩架應該

唔知丫,但通常membership 個d會填姓,然後用電話no.會check到個人叫咩架嘛
覺得好唔安全

俾shipping?

買左一年
因為發現其他野都好抵

應該就轉id

可以呀,反正我又無蝕
會唔會比人鬧我騎劫

係咪已經轉左喇search唔到絲打
張卡係咪有得增值?

係呀,可以去7仔,ok,759 增值,佢仲有間銷都增到值,你上佢網睇呀

買左一年
因為發現其他野都好抵

應該就轉id

可以呀,反正我又無蝕
會唔會比人鬧我騎劫

而家轉返頭先果個直到12點

買左一年
因為發現其他野都好抵

應該就轉id

可以呀,反正我又無蝕
會唔會比人鬧我騎劫

應該就轉id

可以呀,反正我又無蝕
會唔會比人鬧我騎劫

好撚狗Sephora
代運地址唔撚得
屋企地址又唔撚得
唔知係咪因為我香港Credit card
不過係好撚多野買同好抵⋯
聽fd講買夠500美金做VIB
每年都有兩次既full site VIB八折
搵絲打衝夠個數

咪係
可以點

睇下有冇美國絲打幫拖囉

絲打用邊間集運啊?

絲打用shipbao邊個州嘅倉?
琴日試過德拉華州果個比佢地cut 單
夜晚用完左手邊再用右手邊,爽晒
朝早用埋呢支,面油都少啲
真係thx陳醫生同各位巴絲介紹自己上網買

點爽法
張卡係咪有得增值?

係呀,可以去7仔,ok,759 增值,佢仲有間銷都增到值,你上佢網睇呀

實在太方便

無信用卡網購都完全唔係問題
有冇絲打試過用topcashback? 話係好多網站買野有回贈 想試下但又怕資料外洩

利申 非打手

點爽法

面油真係少左,面油少左就爽

有冇絲打試過用topcashback? 話係好多網站買野有回贈 想試下但又怕資料外洩

利申 非打手

點爽法

原價買,更爽吧

點爽法

原價買,更爽吧

點爽法

原價買,更爽吧

係度比大家燒到,見到asos無vit c 23%果支,絲打們有無咩網提議?
人生第一次想上網買skincare/beauty野
皮已正

成日買iHerb/Lookfantastic/Beauty expert/HQ Hair/BeautyBay/ASOS/feelunique,Gmarket都有買,以前得ems所以shipping偏貴,依家有SF又平又快

試過喺HQ Hair買The Ordinary仲用到22% off coupon code,真係抵到笑

絲打The Ordinary有冇邊隻好用

search過隔黎文 但d回覆好散 好難搵到

終於爬到,暫時自己睇住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞