[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
感謝絲打,已正評
另外想問下關於韓國化妝/護膚品應該係邊度買?因為見大家多講歐美
有無英國網買波鞋?
最好d款香港無嘅
G market 都可以用tap&go比錢?

任何可以用master俾錢嘅網都可以用tap&go
G market 都可以用tap&go比錢?

任何可以用master俾錢嘅網都可以用tap&go

只要當tap & go 係一張mastercard就得
對於無卡人士好方便
我淨係識買日本網
同同事夾單買保健食品,除開一盒起碼平代購成3,40蚊
推~~~~
感謝絲打,已正評
另外想問下關於韓國化妝/護膚品應該係邊度買?因為見大家多講歐美

我用yesstyle呀
支持 整理得好好
有冇美國drugstore 網推介 如果唔寄hk集運係咪要用集運?
感謝絲打,已正評

上面咪講咗gmatket
有冇美國drugstore 網推介 如果唔寄hk係咪要用集運?
感謝絲打,已正評

上面咪講咗gmarket
有無英國網買波鞋?
最好d款香港無嘅

Footlocker, size?, office, end. Clothing
試下呢4個 應該都會寄香港 search既時候打埋uk
其寶外國上網買野真係好易
不過只限英國網 美國網唔送亞洲
買過asos, river island, new look, look fantastic
黎緊諗住買selfridge

Look fantastic都好用 selfridges有絲打提過有啲貨寄香港冇左退稅啦 所以我都唔提啦
Cult beauty依家寄香港冇得免運費啦 但佢個價有得退稅
我通常都係係lf 訂 長期有8折code

唔該晒絲打
遲啲會加埋lookfantastic
我淨係識買日本網
同同事夾單買保健食品,除開一盒起碼平代購成3,40蚊

有咩日本網可以推介下
多謝絲打
可唔可以分享下有乜網購網好用

你想買咩類型或者咩牌子既野?

波鞋 , con
正評

somecloudsss 呢間野,覆機慢,出貨慢,又貴

b5 賣$100

b5 賣$100

b5 賣$100

ASOS 賣6鎊 free shipping即係淨袋$40
其實有時都想自己買自己運返香港,
但好多時冇人夾,計埋運費仲貴過搵代購

b5 賣$100

ASOS 賣6鎊 free shipping即係淨袋$40

仲要話:好抵真係好抵
佢地都講到明5天到貨 姐係唔係express呀 姐係免運費呀 仲要佢地有時係用code買架 姐係唔至40呀 睇清楚啦 搵佢地買the ordinary既人
其實有時都想自己買自己運返香港,
但好多時冇人夾,計埋運費仲貴過搵代購

買咩 化妝post成日有絲打夾單 多數去問都會有人理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞