[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
實有account啦唔係邊黎idea入貨,睇埋你地review黎寫caption 同tag 都仲得
大批入運費唔貴得去邊,但照mark高個價俾你
明明自己click幾吓又快又平又唔洗受氣(佢地好多都話代購好辛苦架,所以我都唔煩佢地,唯有自己上網同去旅行買 )
正評 得閒研究下Asos先
高質
留名待用

實有account啦唔係邊黎idea入貨,睇埋你地review黎寫caption 同tag 都仲得
大批入運費唔貴得去邊,但照mark高個價俾你
明明自己click幾吓又快又平又唔洗受氣(佢地好多都話代購好辛苦架,所以我都唔煩佢地,唯有自己上網同去旅行買 )

笑死
樓主包膠好詳盡 留個靚名先
3間ig shop悄悄地留下負皮
正評
3間ig shop悄悄地留下負皮

似啦
somecloud 有mon post 架

人地寧願mon post like ig 都唔覆你

佢有佢mon 我地都係為大家慳錢
等陣出埋look fantastic

好後悔好耐之前幫佢買takami
正評
見到啲ig shop咁食水都咁多傻豬俾錢 明明自己買易過借火
Strong post lm
正皮陳醫生絲
為左大家方便同為大家帶來更好既貨品做到食飯唔定時胃痛手痛腳痛腰痛

hater gonna hate
服務好好,加油
為左大家方便同為大家帶來更好既貨品做到食飯唔定時胃痛手痛腳痛腰痛

服務好好,加油

大家唔好再俾咁大負擔同壓力啲代購喇
多謝絲打教路
代購真係好辛苦,成日為執貨冇得瞓,你地班人咪咁節墮,搞到班代購冇得瞓
成日覺得代購仲煩

又要入數 又要等 仲要額外計運費一係又要係固定日期時間去交收

服務好好,加油

代購辛苦壓力大
自己藥妝自己買
另外講下beauty bay, 買過一次就冇翻啅
我order嘅其中一件貨到我收貨先知sold out, 佢就換左件價錢相約嘅貨俾我, 然後喺張單度圈住冇左嗰件貨寫ship later
不過之後都冇聲氣, 收唔返本來order嗰件, 但我又整唔見張單, 冇supporting叫cs refund
雖然金額都係100蚊左右, 但真係覺得間野唔太可靠

look fantastic就試過正正常常, 不過佢ship by post, 要預耐啲時間先收到

服務好好,加油

代購辛苦壓力大
自己藥妝自己買

笑左
有冇邊個Facebook page或者其他channel會話我知幾時有ASOS有discount code...
原來尋日有 我又miss咗...
明明已經一早揀好哂入哂落購物車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞