[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike

以下係微博原圖 人地大大隻字寫住GA
點會係missha呀

當有人好心提佢呢張圖唔係missha既時候
Comment被消失

詳情請參考上面絲打既圖

個店主發癲未
定係又係另一個ig屌緊人?

店主淨係得閒del comment

From絲打

想問下絲打們知唔知邊到有得買LM highlighter
門市要wait list 唔想等又唔想幫襯代購

selfridges?
四號asos落單買三支野仲未到
最新update係八號 coln brook order data processed
濕鳩bex china

究竟通常要幾耐到

我上次5號落單15號到兼派埋,你預鬆啲2個星期啦

我八號晚落單 十三號收到啦~
我三日半就收到asos份嘢喇,冇諗過咁快。
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/21/232934_7f32118fe57edad919644cffc5be61bc.jpg[img]

selfridges?

我有搵過 冇highlight色
最近想買既野都買唔到
求救,有無邊隻 控油/清黑頭 推介
唔該晒絲打們

求救,有無邊隻 控油/清黑頭 推介
唔該晒絲打們

可以過隔離化妝post睇下
有懶人包 睇唔岩可以再問
最新update係八號 coln brook order data processed
濕鳩bex china

究竟通常要幾耐到

爬文!!
一陣影開箱

有冇絲打知道邊度有得買返呢款cream

It's skin蝸牛cream,莎莎卓悅嗰啲一定有,韓國水貨舖都有

refund?

refund?

我send左email問佢係咪正常
我都明運輸係有機會爛,但佢係完全粉碎左
連蓋頂塊棉都藍晒

It's skin蝸牛cream,莎莎卓悅嗰啲一定有,韓國水貨舖都有

多謝絲打
濕鳩bex china

究竟通常要幾耐到

有無絲會係asos買衫
覺得點

refund?

連蓋頂塊棉都藍晒

Sf cs會好啲掛
佢爆到似個貨有問題

你係咪收到再俾$100(正常買咭個$100)佢架? 因為我都整左。。。但未收到,諗緊係咪因為未俾$100所以無咭
濕鳩bex china

究竟通常要幾耐到

有無絲會係asos買衫
覺得點

佢有好多唔同brand 大路牌子都無伏架啦係d款小d
但總之唔好買asos牌 d料好差 之前買過件冷衫 訓落白色床單甩毛甩到成個印

refund?

連蓋頂塊棉都藍晒

Sf cs會好啲掛
佢爆到似個貨有問題

有無人買過可以講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞