[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
各位巴絲asos有咩去暗瘡嘅推介

Ordinary有冇邊隻得

巴係咪都用得 呢啲係咪都係洗完面滴出嚟搽咁

試下Walgreens?
前身係http://drugstores.com

集運我都推介左俾陳醫生絲打 絲打有興趣先搵我 廢事幫人係度賣廣告

Walgreen買滿幾錢先送香港?
皮已正

成日買iHerb/Lookfantastic/Beauty expert/HQ Hair/BeautyBay/ASOS/feelunique,Gmarket都有買,以前得ems所以shipping偏貴,依家有SF又平又快

試過喺HQ Hair買The Ordinary仲用到22% off coupon code,真係抵到笑

絲打The Ordinary有冇邊隻好用

search過隔黎文 但d回覆好散 好難搵到

太多嘢未開始用sor

MakeupAlley好多reviews,喺brand度搵Deciem再search The Ordinary就得,仲有reddit都好多分享㗎,我第一次認識佢都係喺/r/SkincareAddiction

容許我離題一下,有冇/r/SkincareAddiction同/r/AsianBeauty嘅fans,有嘅請舉手

Lm

試下Walgreens?
前身係http://drugstores.com

集運我都推介左俾陳醫生絲打 絲打有興趣先搵我 廢事幫人係度賣廣告

Walgreen買滿幾錢先送香港?

只ship us要用轉運

皮已正

成日買iHerb/Lookfantastic/Beauty expert/HQ Hair/BeautyBay/ASOS/feelunique,Gmarket都有買,以前得ems所以shipping偏貴,依家有SF又平又快

試過喺HQ Hair買The Ordinary仲用到22% off coupon code,真係抵到笑

絲打The Ordinary有冇邊隻好用

search過隔黎文 但d回覆好散 好難搵到

太多嘢未開始用sor

MakeupAlley好多reviews,喺brand度搵Deciem再search The Ordinary就得,仲有reddit都好多分享㗎,我第一次認識佢都係喺/r/SkincareAddiction

容許我離題一下,有冇/r/SkincareAddiction同/r/AsianBeauty嘅fans,有嘅請舉手

我想問保健品有無咩網好
見順豐唔送保健品咁可以揀咩

想買啲比屋企2老
我想問保健品有無咩網好

想買啲比屋企2老

Iherb啦,依家滿40美金free shipping
我想問保健品有無咩網好

想買啲比屋企2老

iherb
Britxxx bexxx 係ig 暗示自己俾人講?
話自己訓唔到食唔到

Credit 俾返dr Chan先
正評
補充多小小 tap&go真係極方便 如果唔想申請信用卡怕自己先使未來錢 可以申請返呢類型嘅debit card 原理係好似入八達通咁入錢 入幾多洗幾多 唔怕自己用多咗錢 而且申請係唔需要睇你入息證明住址證明 只需要提供好簡單嘅身份證明資料 同埋用電話號碼認證 就已經申請到 程序係勁簡單 絕對唔會唔識搞 未有信用卡就快啲申請信用卡/tap&go 唔好再益代購啦

前排tap&go仲可以免費申請 用自己相整卡
其實我想問ig shop嘅波鞋係咪都係你地講嘅外國網有得買? 淨係識ebay其他唔識
我想問保健品有無咩網好

想買啲比屋企2老

我想問係咪直送到屋企
定又要轉運嗰啲
我想問保健品有無咩網好

想買啲比屋企2老

我想問係咪直送到屋企
定又要轉運嗰啲

直接送到你屋企門口 仲可以track status

其實我想問ig shop嘅波鞋係咪都係你地講嘅外國網有得買? 淨係識ebay其他唔識

Ig shop波鞋邊到入貨我唔知 但我講過既網大部分款都會有 同埋一定係真
話自己訓唔到食唔到

我都唔記得有冇quote過佢啲相 但一定冇出到名囉
個post唔係要狙擊佢地啲咩 只係同人講自己買又快又方便又平
一堆盲迷仲話我地隔住個mon 唔洗理人感受
我隔住個mon教人點買野要理邊個感受呀 係咪傻撚左

Ig shop波鞋邊到入貨我唔知 但我講過既網大部分款都會有 同埋一定係真

之前連登有post爆過好多ig shop賣假貨
有實店嘅一個月上幾轉東莞 無實店嘅就更加唔洗講 好多人交收完先發現中伏
好多波鞋外國一定買到 有啲網站買滿一定價錢可以free shipping嚟香港
長期gmarket使用者 陳醫生絲要唔要gmarket懶人包
睇唔過眼勁多ig shop賣韓妝食水深
韓妝又勁多假貨
長期gmarket使用者 陳醫生絲要唔要gmarket懶人包
睇唔過眼勁多ig shop賣韓妝食水深
韓妝又勁多假貨

話自己訓唔到食唔到

我都唔記得有冇quote過佢啲相 但一定冇出到名囉
個post唔係要狙擊佢地啲咩 只係同人講自己買又快又方便又平
一堆盲迷仲話我地隔住個mon 唔洗理人感受
我隔住個mon教人點買野要理邊個感受呀 係咪傻撚左

教人點買野都要理你班代購既感受?
On79
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞