[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike

正皮 以後自己買
Welgreens 有75折
已出血
已出血

之前我成日用轉運買drugstore , Walgreens 係米都比用轉運?

3月尾去新加坡買左個銀包 好抵
已出血

絲打用咩轉運
已出血

絲打用咩轉運

Buyandship 呀
我都係第一次用美國轉運

呢排見間間ig shop 講75折 cap圖問價

已出血

之前我成日用轉運買drugstore , Walgreens 係都比用轉運?

想問下 除左上面講過既網
仲有冇咩網係有luxury brand 買?

見lf冇nars foundation 買

同堆Sephora 接唔接受轉運架?

男人都推
多謝絲打
本身用開epionce
但雨僑賣到勁貴,於是我上網搵
見到有人賣美國直送既貨,係雨僑價既7成,咁我已經覺得都ok平。
睇完呢個po,google下直接係美國買幾錢,頂,就算運費要成百幾蚊港紙,都仲係平過搵代購

好後悔搵左2次代購

多謝絲打
本身用開epionce
但雨僑賣到勁貴,於是我上網搵
見到有人賣美國直送既貨,係雨僑價既7成,咁我已經覺得都ok平。
睇完呢個po,google下直接係美國買幾錢,頂,就算運費要成百幾蚊港紙,都仲係平過搵代購

好後悔搵左2次代購

枝洗面好好用 但雨僑個價就太貴唔捨得買 美國價錢好掋
又學到野啦

somecloudsss 呢間野,覆機慢,出貨慢,又貴

b5 賣$100

之前中過伏 話有wetnwild現貨 結果等左將近兩個月都無 問親都話下星期到 最後叫佢退錢
無貨一開始就唔好呃我有現貨啦
同埋覆機真係好慢

我都係! 唔追都唔講佢訂錯貨
屌因為juvia's place 代購買平過自己運 又好想要就搵左間大ig shop買 之後it cosmetics 有25% off但hk credit card 又買唔到 就一齊買埋

點知過左$500比間ig shop 佢同我講it cosmetics 冇左discount 咁我話juvia我照訂問佢refund $比返我

但佢2日冇應過機 連juvia 既order有冇幫我訂都唔知
Hi極都唔應

邊間

望望先

Selfridges, harrods, farfetch
End clothing得high end衫
已出血

之前我成日用轉運買drugstore , Walgreens 係都比用轉運?

Walgreens有咩推薦
已出血

Walgreens有咩推薦

好多都係drug store 野
你行下兆萬睇下有咩岩 就上返Walgreens 買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞