[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike

lm

呢個位都要填密碼 要填兩次

推到俾絲打睇到

當我咩都冇問過
Btw thanks
最近開始喺asos買野
諗法一樣,如果代購係有特別途徑就話搵你姐
如果係同我一樣上網按幾個制咁駛乜要經你手

btw,有冇人知asos退貨係點玩法?

集運小心有人推薦你某一間
再叫你用佢個code註冊 你會有$20
佢都會有$20 類似咁既野
唔係話呢間唔好 只係我覺得佢既磅數普遍比其他集運公司重

同埋記得有一間係勁呃砰
唔記得左叫咩名 化妝品post有絲打講
tap&go係咪會收返master卡咁多嘅手續費

同埋記得有一間係勁呃砰

係咪u字頭 我覺得自己以前俾u字頭果間呃左好多錢
少少野都計好重

同埋記得有一間係勁呃砰

少少野都計好重

咁有無集運公司推介?

同埋記得有一間係勁呃砰

少少野都計好重

唔係呀 我講個間係bns
佢唔係次次都磅重左 間唔中的
當我質疑既時候問佢點解咁重 佢先幫我重磅
就輕左囉 我覺得可以用既呢間 唔係呃得好過份 同埋小心有人因為推薦人優惠叫你用

不如你講下u字頭係邊間 大家可以提防下
我覺得shipbax 既磅數比較準
快唔快就同bns差唔多
大家有咩集運公司覺得好用都可以講下
唔洗下下tg講 大家都可以知道邊d好同唔好
係咪訂完直接寄去我屋企?唔洗再比運費?

同埋記得有一間係勁呃砰

少少野都計好重

唔係呀 我講個間係bns
佢唔係次次都磅重左 間唔中的
當我質疑既時候問佢點解咁重 佢先幫我重磅
就輕左囉 我覺得可以用既呢間 唔係呃得好過份 同埋小心有人因為推薦人優惠叫你用

不如你講下u字頭係邊間 大家可以提防下

我有用開bns 又覺得ok喎 唔覺佢有計重我
不過佢唔係最平 我美國急件先用佢 佢夠快

最初我用uxxbxx 以前要睇體積 成日計我體積唔計重量
買大件但輕的勁蝕 但果時未咁多轉運都要焗用
我試過買2件alpha industries 轉運貴過官網直ship香港
而家佢都有只計實重 但都係貴囉 又慢
快唔快就同bns差唔多

呢間我都常用 但美國件都幾慢
我以前成日都上ig搵代購,其實一直都知佢哋中間會食唔少,不話自己懶唔識買,而加有曬教學又出埋信用卡,諗唔到點解仲要比人食咁多錢,仲要唔係100%真貨,自己買快靚正 已經上asos 買咗勁多野
快唔快就同bns差唔多

Shipbax好慢 用過美國件要半個月先到
快唔快就同bns差唔多

快唔快就同bns差唔多

我用shipbax 同bns差唔多時間
Bns計多過一次就覺得唔太可信
快唔快就同bns差唔多

b字頭 我又覺得ok
可能我唔係好多個網合併轉運
重量同外國ups 寫果個磅數差唔多
試過件貨ups 話3.1lbs
我仲𨂽哂心口心諗要俾4lbs 錢時
bns 計我3lbs
我自己另外都用過L字頭果間
平d 但都慢d(上網好多comment 話成日唔見貨 但我又無)
比起bns 真係等到花兒也謝了
不過平d 嘛 唔急都會揀佢
快唔快就同bns差唔多

b字頭 我又覺得ok
可能我唔係好多個網合併轉運
重量同外國ups 寫果個磅數差唔多
試過件貨ups 話3.1lbs
我仲𨂽哂心口心諗要俾4lbs 錢時
bns 計我3lbs
我自己另外都用過L字頭果間
平d 但都慢d(上網好多comment 話成日唔見貨 但我又無)
比起bns 真係等到花兒也謝了
不過平d 嘛 唔急都會揀佢

L我都覺得唔係咁差
係慢但無唔見野
不過我等得

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞