[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
我買左呢4樣野
有無絲打可以指教下個次序應該點用

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% B5

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% HA Spheres 2% 30ml

The Ordinary Advanced Retinoid 2% 30ml

The Ordinary Lactic Acid 10% HA 2% 30ml

唔該哂 我係美容白痴

LACTIC 10%效果如何, 我唔知買5%定10%
利申: 混肌偏油

大家唔好幫襯sxxxcloxxsss 未見到個post前幫襯咗佢 入嚟見到有佢名已經知中伏 點知真係咁差

催俾錢俾資料就秒覆 俾完錢就過咗24小時都唔會覆 一開始話過兩日有貨 宜家過咗成個星期都未有

絲打們都係自己上官網買好過 又平啲又快啲

Somecloudsss呀嘛
其實呢d ig shop都唔使畀面佢
垃撚圾

[quote]唔該晒各位巴絲,貨已入

而家b3好似無曬貨
[quote]唔該晒各位巴絲,貨已入

而家b3好似無曬貨

代購狗大手買入 化妝post有人post出黎 起碼有30枝以上
想問下有無人買左Apieu x marymond個個山茶花氣墊?
同Clio 蜂巢氣墊比邊個好啲?
好想兩個都買 但無錢

山茶花果個好靚

呢d野....買黎J > 用

我都等緊呢支!!

追開化妝post
呢支野番過幾次貨喎
提提各位絲打

如果asos無貨

你可以等多陣

因為佢地成日restock

唔使幫襯代購

果支Niaxxxxx (唔記得左點串)
好似好耐都未番貨

我都等緊呢支!!

啊!原來咁樣,我仲比左錢買左兩支
見到佢冇加運費就比左
5號落嘅單,終於到啦

見到佢冇加運費就比左

同代購買左?
想問下有無人買左Apieu x marymond個個山茶花氣墊?
同Clio 蜂巢氣墊比邊個好啲?
好想兩個都買 但無錢

山茶花果個好靚

呢d野....買黎J > 用

留tg?

tg左你

見到佢冇加運費就比左

同代購買左?

我自己買
5號落嘅單,終於到啦

恭喜哂

見到佢冇加運費就比左

同代購買左?

我自己買

非常好
自己化妝品自己買

根本完全無需要經代購買
因為佢地都係同我地一樣貨源
natashadenona highlighter 搵唔到
極認同
自己買自己睇清楚哂啲價錢 有啲網仲有哂tracking number可以自己睇住件貨去到邊
開心買開心用 洗撚比錢班濕鳩代購 屌哂佢地老母呀食我水
我係比錢間化妝品公司咋 你班友憑咩賺我錢呀

仲有得收SMS, tracking 等等
好處多的是

搵代購
出埋d無謂既勞力 (eg unpack > pack )都唔知做乜
natashadenona highlighter 搵唔到

邊款先

諗起 Natasha de-no-no
有無人買the ordinary 想夾單 買唔到usd75

ASOS咪有 雖然冇咁齊

貴d麻
有人岩就一齊訂啦 我買到usd 40 倒

想join買左未!?

Tg:mchingc

仲有冇得夾呀個團, 想買5樣野
ASOS唔齊, BEAUTYLISH又買唔夠75USD

我都想用beautylish 買呀 齊貨啲
Tg :mchingc
極認同
自己買自己睇清楚哂啲價錢 有啲網仲有哂tracking number可以自己睇住件貨去到邊

好處多的是

搵代購
出埋d無謂既勞力 (eg unpack > pack )都唔知做乜

人地唔洗㩒制呀
人地唔洗日日好辛苦㩒兩下check email
唔準你咁樣講
人地好辛苦架
極認同

好處多的是

搵代購

人地唔洗㩒制呀
人地唔洗日日好辛苦㩒兩下check email
唔準你咁樣講
人地好辛苦架

對唔住我錯

咁辛苦就咪做啦 係咪先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞