[勿助長代購] 自己化妝品自己買!

1001 回覆
730 Like 9 Dislike
點解beautylish俾唔到錢

有冇話error?定其他野?
想問下去粉刺面膜有咩推介同係邊買
利申:男 完全唔識
唔該絲打
有冇絲打可以推介下有咩asos買到又幾好用既產品

Pixi glow tonic 可以去暗粒 之前八五折入咗手
推一推

唔識就google,唔好做伸手黨啦
Colourpop 代購真係好搵笨,sub 左佢個channel 有$5 off
仲要佢直ship 黎香港,而家成日都free international shipping
自己買仲可以賺下分,又快到唔洗等啲ig shop
G market 都可以用tap&go比錢?

任何可以用master俾錢嘅網都可以用tap&go

只要當tap & go 係一張mastercard就得
對於無卡人士好方便

tap & go 係咩黎? 求指教
G market 都可以用tap&go比錢?

任何可以用master俾錢嘅網都可以用tap&go

只要當tap & go 係一張mastercard就得
對於無卡人士好方便

tap & go 係咩黎? 求指教

追post 見到啦

有無見過尼支野? 網上好多好評,但用完要用冰水(用毛巾濕冰水)敷一陣,收番個毛孔
Colourpop 代購真係好搵笨,sub 左佢個channel 有$5 off
仲要佢直ship 黎香港,而家成日都free international shipping
自己買仲可以賺下分,又快到唔洗等啲ig shop

除非係現貨唔係真係冇幫襯代購嘅理由
有無人買the ordinary 想夾單 買唔到usd75

有冇話error?定其他野?

我都俾唔到
㩒完add credit card 無反應

有無見過尼支野? 網上好多好評,但用完要用冰水(用毛巾濕冰水)敷一陣,收番個毛孔

尼你

ASOS咪有 雖然冇咁齊
Asos個預計到貨日子準唔準

貴d麻
有人岩就一齊訂啦 我買到usd 40 倒

貴d麻

Asos肯定平過官網
可能你未轉site 同英磅

貴d麻

Btw 唔記得講係beautylish
唔一定要ordinary

貴d麻

我想買一枝b5

貴d麻

我想買一枝b5

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞