[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
非常有料
學術撚
你唔好淨係睇日期睇埋當時發生緊咩事先
你睇埋封關D民調明顯睇到10月中同尾郵件門開始發酵已經俾人追到好貼下
而且16年民調有個特色係兩邊都唔過五成有大量既游離選民
今次已經係冇咩
當Twitter 有人話加洲有機會變紅嘅時候我就覺得唔會係拜登贏咁簡單
我始終覺得加洲變紅好難, Democrat 控制哂成班票站, 點票嘅人, 郵局又係佢哋嘅人. 除非今次真係剷起埋呢班人.
民調其實錯好多
因為對象比例同投票率比例差好遠

後生投票比例其實少好多
你唔係覺得dem做咩要推vote-by-mail
佢就係想推高個turnout
就係知
留名等bin c
今次其實兩邊最大既催票機器都係當撈侵
老實講佢學拜登咁收埋自己喺地下室應該仲易贏
推高後生投票率
但係佢地就disconnect左班老野
共和黨就係咁玩洗樓
同做勢
你估下拜登專登整次火車拉票之旅係想connet咩人
睇下佢搭呢程車經咩地方
會唔會真係玩到選舉舞弊? 我都見啲人話因為voter fraud 共和黨唔會贏到
voter suppression你估下咩州最多吖嗱
我唔信我唔知
總之拜燈必勝
其實明星左右選民個力量無象中咁大,反而叫人投票同登記做選民就幫到手。
你都識講搖擺州
16年無事無幹
再加特朗普素人出身
大把未知數左右中間選民
今次有鐘擺效應加疫情死咁多人
擺去另一邊其實好容易
等binc
一向都有, 上次16年係好多人去睇住點票, 仲有唔知班軍人做乜嘢, Trump 先可以贏. 如果今次唔用mail in ballots, 佢哋贏嘅機會係0.

Democrat 一向都反對voter ID law, 因為好多非法移民投票, 連人口普查都話要包括非法移民.
https://sports.bwin.com/en/sports/events/presidential-election-2020-5802562?tab=score

快d all in trump la,2.7 倍,一定係左膠開錯盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞