[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
BLM嗰排,班友真係同紅衛兵冇分別
香港左膠又問我地點解反對,手足都燒地鐵站啦,點解美國人唔做得
hollywood邊個撐biden以後唔撚睇佢啲討
好似班賣港賊偽人咁
Unfol哂大部份左膠偽人
你睇木蘭花蝕到仆街
真係恭喜佢
Looters係咪會想侵贏?
拜登選到咁仲點樣趁火打劫
蝕好多?有冇數字
大局已定
選舉之後
正中時機 畀一班真正愛國者陪同donald trump 重整美國
Censorship 件事
選舉過後 正好做畀Washington dc 班大佬知道真正既敵人

Donald trump 釣魚高手
你大局已定既意思係trump勝算較高?
點解咁講?
所以話,香港手足高汁就係高汁
美國blm就燒殺搶,香港手足裝修完仲可以有街坊看住唔俾班藍絲師奶搶貨
共產革命同右派搞革命真係完全兩回事
law and order!!!!
Trump 連任基本成定局
暗角一方刺殺牌出左 (trump親自上陣參與)
先唔講競選團隊實力同各搖擺州真正民意
望下出院之後donald trump 神息咁胸有成竹
其實唔太正路

如果熟悉九十年代紐約黑勢力
估計到由朱利亞尼親自落刀Biden family 黑材料
真正對手根本唔係對準Biden
係佢後面個班

分分鐘所有事仲係Donald trump Rudy 佢地預計當中 有排食花生
一晚之間釣到 twitter Facebook 兩條大魚,真係收獲豐富
一箭三鵰
Trump 個team 一向唔信外面polls, 佢哋有自己計法, 所以佢4年前贏, 佢啲都唔意外. 2011年都話想選, 準備咗好耐.

https://youtu.be/HH0AvaG3SqQ

大約今年就喺個storm入面
以前有人提出過, 叫Trump 唔用呢啲social media, 因為有censorship. Trump 用, 就係想處理埋呢堆tech companies. 一早plan 落, 要regulate 佢哋.
想了解多d背後野 巴打介唔介意講多d
一定有特殊渠道收情報
感覺上個局佈置好耐
對方實力幾龐大
XiNN
美國最致命既Rico 法案 由朱利亞尼定立
當年對付九十年代紐約著名既四大定五大黑幫
當時冇人知道黑幫家族背景
依班黑幫老大表面上社會精英商界領袖
朱利亞尼用曬滲透釣魚放水技倆將馬仔逐個擊破
然後用連坐法一網打盡
最令人意外係陪審員一致通過
因為好多時候佢故意放任不管 令社會埋下對黑幫家族仇恨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞