[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
得返3個星期
11月3就知啦
香港時間就11月4

眨吓眼就好快到

拜燈必勝
香港時間11月4號朝早瞓醒就知結果
留名被鞭屍
正如林病話自己好高支持
金仔話民調100%支持自己

美國民調必定會幫拜燈造勢,唔會信
完全唔明
民主黨有咁多金主
好似國民黨咁請人去造勢大會
點解唔做 搞到個場冷冷清清
有幾份係親共和黨poll都顯示侵落後
你都on9既
睇下台灣咪知
發大財個造勢大會夠大把人去
最尾結果點?
又一條友拎韓國瑜條垃圾嚟同侵比
留名
傻仔
人地知道有疫情
所以聽話唔出去呀
去twitter睇轉先啦
其實係唔會淨問你支持邊個仲會有好多問題chok你傾向出黎。。。
比起呢個事實上唔回應個D先係最容易令到預測出錯
除非真係證明到侵粉都有民調蓋牌論囉
事實侵粉真係廢老垃圾
本質一樣
高教育程度既人
十居其九就支持左膠民主黨
純粹係你唔認清現實
Errrr 「高教育程度人士都支持Biden」嘅呢條source喺邊度拎返嚟? 恕我孤陋寡聞
biden應該成功........

敗選, 之後住入老人院
又一條放負失敗撚
支持者多藍領就被講成係廢老垃圾 左膠真係好撚嘢
因為拜登已經夠票

已夠票,不了
睇落係pro trump既人剪出嚟既片 有冇客觀啲既
事實係垃圾
有一定文化水平既人
理應唔會支持侵
而且睇民調
Swing state 都俾拜燈lead勁多
學左膠所言
侵準備坐一生監都得啦
有文化有水平嘅人就會支持Biden ?
咁點解有文化有水平嘅人唔可以支持Trump?

唔通成個荷里活偽人都傾向支持Biden就顯得佢地好有水平咩?咩邏輯嚟
睇下連登左膠果種賤格態度,就知美國人點解咁支持阿侵
https://lih.kg/2234408
同身邊us住嘅親戚+朋友傾計 佢地話同人講就話投China joe 但其實投票日都係投返Trump

好多唔同理由 有啲話投trump比人感覺唔好 影響形象 不過因為trump可以令美股市升 佢地賺錢 有啲憎支那人 投trump 搏佢打殘中国 有啲覺得trump做實事 有啲覺得trump有魅力

啲問卷/電話調查員打嚟問 好多都答China joe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞