[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
有冇人recap到Trump 當選後支那講自己點贏點贏既文
https://lihkg.com/thread/2244825/page/1

睇清楚兩黨同左媒形勢,就應該做實事, 背水一戰
成功幫助黑人之後咁黑人咪唔再需要佢地囉?
泛民幫香港人爭取到民主,咁香港人咪唔再需要泛民囉?
同一個套路嚟
唔同既係民賤聯工聯會都係賣港
係香港有資格做gop既一個滅黨一個被迫走佬
投個票啫,有幾難

利申:唔熟美國個邊,講錯屌得細力d
你地諗得佢太高質
我有問佢點解反trump
佢話因為trump racist同埋好偏激
咁就要寧願支持敗登條索女仔頭髮嘅孌童廢老做美國總統
信泛民
我覺得只係籍口或者係msm因為錢既原因描述到佢咁
因為錢同利益仲有本身就睇美國人唔慣覺得佢地新大陸既人憑咩領導世界
以往咁多美國總統都俾呢班歐洲佬抽美國水架嘛
軍費交唔足都照保,關稅又可以收到貴一貴
依家乜野jetso都無晒
仲唔屌柒trump咩
trump d talk show 風格真係好勁
推呢個
我屌,身邊啲左膠abc就係俾呢啲原因
又用呢條笑Trumpdklm呢個media就cut啲精華出嚟做鳩Trump,full interview就已經睇到個記者好冇禮貌反觀Trump處理得妥當

Btw 當時啲人就係嘈睇呢類data嘅方式 好似就係話記者同Trump俾嘅data其實都係冇錯嘅

https://youtu.be/NmrEfQG6pIg
尋日 town hall event 明明係現場觀眾問
變成個女主持同佢 debate
個個主持都想用佢出名定做緊任務架
(Sorry for 伸手黨) 有冇片睇?
thanks!!!
有得投咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞