[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
賭博公司出晒賠率, joe贏硬
即係夠票,可以唔洗投, 慳返d時間玩
香港人都識玩民調時, 答投對家
美國人會唔會?
但你問佢地點解憎Trump
佢地答唔出
利申: 問過身邊啲abc friends
睇過喺twitter有條女話支持Trump/睇fox news嘅人先係美國藍絲
You know I think it is cool to hate trump
https://youtu.be/IctC0Quf8zc

講到傳媒,Trump嘅處理手法其實非常好
最後個句真 拜登點輸
連登仔燈力強勁
燈爆拜登
咁林鄭都話只有少數香港人討厭內地
因為d人唔係支持 biden, but just anti-trump
所以biden造勢大會並唔會去, 但投票一定會vote trump out
唔好樂觀啦, 唔好假燈啦, 認真拜登勝率90% up, 除非之後3個禮拜有咩重大黑新聞/ 辯論輸得一敗塗地......
其實美國民調係電話poll
定係網上填form poll?
如果係電話poll,d sampling點做?
我覺得大部份人已經make up their mind
真正仲會係游離既選民應該少之又有
不過依家係睇動員能力
即係各自基本盤既人會唔會真係走去投票
講真
唔知點修正
你打黎問我我係Rep 但答你 我中間, 都仲有登記數據Adjust
我口投Biden 真係唔知點Adjust, 你知有幾多口投黨?
呢個可以fix
但口投黨真係fix 唔到
除非口投黨兩邊一樣數互相抵消
留名待笑
純粹感覺,似香港區選同台灣總統一樣,侵侵會大勝
我都覺
而且侵係史無前例咁贏晒所有選舉人票。
咁你又誇咗啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞