[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
又問呢個
咁係咪唔俾討論?
香港選特首你都冇票投啦

洛杉磯川普領先?!
有咩可能
你唔比人地真係有票架?
Survey d monkey 呀嗎
燒山個解釋都幾合理。
啲人唔係支持拜登。投拜登嘅人只係好撚憎侵。

即係侵侵自己大對決,鐘意侵與討厭侵嘅對決,只要民主黨唔係派啲勁黑人憎嘅人選,個情況都係一樣。

即係拜登只係人頭,換邊個上去都一樣,就算換你去選都一樣,啲人只係好撚憎侵侵。

投民主黨嘅人。個情況同香港區議會選舉類似,係香港只是不是親政府組織就得,係美國只不是侵就得
或者係唔投既機會大d
Nielsen 公司: Townhall Donald trump debate viewer 數多一倍
票已投
Trump 團隊door knockers數目多民主黨好多
傳單印曬所有功績同拜登衰野
Door knockers 極大多數係volunteers
講緊咩自己諗
好多人口頭反trump
但係一叫佢掃走個白宮搞笑巨星真係唔會去投票
冇侵 佢地少好多娛樂
你是咪派膠
Louisiana
Townhall 個主持做乜事?發爛炸咁
問啲問題充滿bias

但Trump呢個迴力鏢笑死我:

Do you know a word called "negotiation"?
你睇睇下星期debate topics 咪明囉
Btw 想搵下學術撚巴打

好中立咁睇左幾日
到而家真係只有 poll 係話拜登嬴
會唔會真係有其他野可以睇到
蕭若元嚴重誤判

同佢今年頭以為駱惠寧落黎係懷柔路線一樣
阿拉丁神燈點講?
等睇取消debate
其實而家已經係信念既問題
你唔信POLL就真係唔會信
因為佢地的確16年已經錯過一次 但相反你信poll就自然拜登訓係到都會贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞