[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
年輕人出名投票率較低. 所以Trump 個陣營係認為Trump會贏
dem 知道越多難民, 外地人, 佢哋勝算越高. Trump 起wall 呢一步背後係有好多原因
但啲左膠唔會知,只係當Harris係heroine, the next female Obama
左膠根本扮唔知者,好多後生一代連蘇聯係乜都唔知,有D甚至覺得社會主義同共產主義好佢地根本唔知同唔理老美點解咁強大,無左老一輩個種大美國主義只係主流媒體/明星/社交圈講乜做乜都跟
但Kanye West依家冇咗影咁
睇年代李醫師終於忍唔住口,話呢堆野帶風向,到而家都唔敢講來源。佢話追查起源係流行病毒學第一樣要做,根治同預防
好有趣既一樣野
Early voting 要排幾個鐘啲人都等
某程度講緊好多人都唔信 mail in
情願行出黎排
太大風險,有少少出問題成堆都可以作廢
最主要係一開波就有幾張落左垃圾桶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞