[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
Blacks: Trump gives me job and you democrats fuck all this up
我諗連登大部份人都係支持
其實首先香港又唔係美國主線

侵輸左唔等於香港線無晒

另外真係未開票箱

咁快認輸有咩用

燈下咪算囉

認識果班擺明放負
認輸果班擺明放負
就好似沉默嘅500幻藍絲咁
好多敵人好醉咁留言
Trump的支持者氣勢越來越勁。
佢地集會遊行扯最多嘅,係美國國旗,個形勢是:支持Trump就代表保衛美國價值,投畀Biden就係否定美國價值。
民主黨,NBA,NFL,BLM宜家自食苦果,應該後悔國旗單腳跪果味嘢。
Trump vs Clinton一樣係咁
https://www.youtube.com/watch?v=yXy3j41c_-o
其實唔中意trump可以投其他候選人,唔一定投biden
唔講荷里活
你講下學術界有咩人支持侵先啦
十個九個都都反侵
唔信twitter行個圈先啦
侵係佢地眼中
同二戰戰犯一樣咁evil
https://medium.com/@leungkaichihk/%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E5%A4%A7%E9%81%B8%E9%81%B8%E6%83%85%E4%B9%8B%E7%B4%94%E6%95%B8%E6%93%9A%E8%A8%8E%E8%AB%96-f923c0a62731?source=social.fb

梁啟智— 美國大選選情之純數據討論

唔係想笑鳩你
但睇下文先啦
睇數據根本侵唔單止輸鳩硬
隨時輸到底褲都冇
鬥造勢人多唔信poll, 同韓國瑜班盲毛支持者有咩分別?
北京之吻
呢條友咁左膠就算9數把啦
咪就係

阿侵今次想輸都難!!!!!!
your name
點解今日突然咁多人spin 韓國魚
連登仔繼續沉醉係沉默大多數,都幾似林鄭
未鎖起稀拉狸,令很多右翼失望。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞