[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
佢硬係要搵理由覺得trump 未必輸
陰謀論
其實信不信由我地
全部都係計劃入面

依半年pompeo等等定期見基督長老會成員
係咪要趁選舉
肅清媒體背後deep state
然後大選後正式吹風追究病毒源頭

望下Pompeo O’Brien 氣定神閒到呢......
https://www.youtube.com/watch?v=gqPltMpWIwo
契媽根本就係一個臭閪
cnn=民主黨黨媒
咁都可以嘈到咁
佢再唔過bill 我真係唔知CJ可以點嬴
https://www.youtube.com/watch?v=YD6sFtm765k

其實問trump既問題真係好on9
最好笑話 點解你地問拜登既問題好似問個細路咁簡單問我就咁難?
再嚟靚畫面
呢個真係唔知扮出黎定信心滿滿
好似咁耐都唔使一個人幫侵,老細一個出黎頂晒
所以我先話睇唔透

仲有係啲盟友又個個聽肥仔話歸邊
一變娛樂節目侵侵就贏了
職業政客太多....
美國人已經好厭倦
張圖勁撚靚
個主播不停避重就輕咁幫手spin開但Pelosi 就不斷話總之侵個plan就唔好,佢唔肯俾我個plan上咪block 9佢個plan所以錯唔L關我事,錯都係trump
我印象中16年, CNN 都俾人笑Clinton News Network

California 係Pelosi個勢力控制, federal government 唔派錢佢哋點生活?
https://twitter.com/JoeBiden/status/1187829299207954437

Biden 好有先見之明, 10月底就講定
trump 贏硬,尾國繼續沉輪, yeah
有時我唔知佢係唔妥賀錦麗上位上得快過佢定係暗啞底同trump夾埋
cnn都被佢屌pro trump
咁呢個世界間間媒體都pro trump啦
好多pick up truck rally,仲有啲美式motorbike 既rally
Trump正正代表美國本土派
其實16年個民調結果係準確架
trump總票數係輸,佢係贏選舉人票
個情況係同香港立法會/區議者選舉既配票問題類似架
突然覺得有件奇怪事

Pelosi早一個星期話要提廿五條amendment
針對總統健康設立第三監國
會唔會佢都知Biden 黑材料
所以要自立監國防止有人一旦上位可能會賣國

依個星期忽然又靜曬
人地每個州獨立兼勝者全取架仲拎香港係比例代表制既配票比
我講左係贏選舉人票啦
話類似係指唔係單純多人投就贏
而係要睇埋d票點樣分佈
分佈得差既話票再多一樣輸
你明唔明咩叫選舉人票架trump 上屆係swing state 緊勝再係blue state 被人大抄先有呢個結果架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞