[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
有,同上述嘅數據同fact嘅指向都係一樣

其實我近日都係咁搵對拜登有利嘅大數據同Fact,驚因為自己撐侵所以有偏見,但Sorry,真係一項都搵唔到

仲有一個簡單嘅思想實驗嘅
1. 比起四年前侵嘅支持同認同係升定跌?
應該係升

2. 四年前投侵嘅,會唔會轉投拜登
好大機會唔會

3.咁比起四年前,拜登選情強勢啲定希拉里強勢啲?
明顯係希拉里強

咁其實結論都好明顯
應該係拜登贏
你準備一個民調由問問題去到publish出嚟最快都可能要兩到三日,但係呢兩至三日都已經可以發生好多事,兩三日前做嘅民調根本就反映唔到最即時選民嘅意向。
就當真係dems嘅人鐘意用zoom睇喇 都有view counts掛 結果提都冇提過 心照啦
憎trump嘅人都會投拜登,咁嗰d人點解要出去支持拜登
香港選民連 立法會選舉投票權 都被DQ
果陣唔係話佢叫人唔好出席咩?
高咩質呀,自認腦殘侵侵粉
好似仲有個大數據關於
金主投放廣告去邊到
投去親共和 還是 親民主媒體

結果好似係親共和媒大贏
FOX 都話侵輸wo
Leh
Trump isn』t running against Biden, he’s running against 「not trump」
2 weeks ago
1.6K

Exact7ly
籌款係民主黨贏,但呢個數據比較難用嘅,因為金主可以係某啲大公司,所以傳統分析有分小額同大額,計小額會準好多,因為係動員力嘅一個重要指標,但因為侵侵本身係富豪,咁佢嘅選民應該唔傾向用捐款去撐佢,所以今次呢項數據唔係真係咁有參考價值
FF
果然係學術撚
咪亂吹
留名binc
比like你
[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象
https://lih.kg/aEaOnfV
#48 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

☝🏼我信嗰個陰謀論,dem預自己輸,所以唔投放太多資源做campaign

依家更相信嘅係左媒只係真係好撚憎Trump
巴打D source邊度搵
高質
如果今次再係贏popular輸electoral,兩邊大城市又會屌晒鬼
共和黨就理得你繼續輸popular贏晒presidential同senate
GOD BLESS MURIKA!
你拉票會同人講我地形勢好好,你快啲去投票啦?
唔好打飛機啦

拜登贏撚緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞