[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
咁去郵局點都唔使排長龍去投差好遠既,不過熱度真係好緊要,之前個德國聯署如果上年10月搞應該一個星期就夠數。
侵侵都係無人喎體育場大把吉位
你有冇睇過佢嗰13 keys? 有啲真係任佢講

例如, Foreign/military success: The incumbent administration achieves a major success in foreign or military affairs. False.

打擊ISIS 算唔算? 有中東國家簽和約算唔算?

全部:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Keys_to_the_White_House#The_13_Keys_to_the_White_House
Fb 今次仆街
幾多個月前
你睇下早兩日佛州個造勢大會先
隔離係咁推民調post
重有啲車隊+boat parade
最大問題驚Dem係郵投造手腳
最高法院大法官
所以一定要放多一位上去
有幾丁友keep撚住喺所有有利展示TRUMP嘅資訊嘅post到借啲意做放負撚
重點係好大對比Trump >>>>>> Biden

一陣又俾人話我地似韓粉
Hunter Biden單嘢令Twitter依家好多親Trump人士,包括白宮發言人Kayleigh McEnany都俾Twitter lock咗account
後生仔支持者就明顯嘅,啲左膠明星up乜就vote邊個
但高教育水平人士都支持嗰個source係點嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞