[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
小貓三隻真人示範
支持登爺爺
投china joe既未必支持佢
只係anyone but trump啫
侵d hater真係多到你唔信
想講句
只有on9/三毛打手先會將TRUMP同條魚做類比
兩邊嘅支持者都一樣狂熱唔代表侵粉就=韓粉
將努力履行政綱嘅TRUMP同條一味開空頭支票嘅廢老比簡直係對前者嚴重嘅人身攻擊
是但啦.投拜登個D又唔係因為佢做到野
只係佢地反侵
咩造勢大會是9但啦
https://youtu.be/pByH5GnBxq0
宜條片都值得睇,侵侵支持者變裝做拜登支持者去民主黨州份做訪問
這個真,好多投拜登唔係因為鍾意他,純碎係對侵侵仇恨的一種投射行為
佢地唔係撐戀童登
而係反侵
有荷里活 nba 班撚屌真係幫拜燈拉票
popular vote 拜燈係瞓係度都贏
既然選舉人票係勝者全取,拜燈十月就謝票可以話贏面好大。
其實好簡單姐,講返戰績囉

將16年估錯過嘅機構全部DQ,剩係睇啲上次估啱嘅,睇下佢地嘅分析結果係點?

撐拜登一方成日post嘅538民調,聲稱加哂全國民調嚟做綜合,但偏偏就冇上次極少數估中嘅DI研究中心左媒今次真係用生命嚟帶風向
china joe
1. 台灣民調冇美國咁bias
2. 喺美國講支持trump 你7歲小朋友都照打
Yes I support Biden because fghvjhfhugfdfjh
Sorry I don’t know what I’m talking about
低調啲,靜靜雞 is okay。唔好登。唔該
連燈撐拜燈
全世界得返連登對侵選情樂觀
By invitation only
登爺爺SURE WIN
台灣人惡極都好少見你話撐邊個就打9你
但美國極左膠真係會
高汁
係比打一身重大獲
係人格謀殺
識玩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞