[美國總統大選] 盡可能唔好信poll,但信造勢大會嘅現象

751 回覆
190 Like 36 Dislike
問題係美國人係everyone but trump
武肺民主黨轉咗 online 搞?
咁實體大會實冇得比
DI research findings.
連登仔終於活成佢地最討厭既人

咁你特首選舉都唔講得
隔離區立會/區議會選舉都唔講得
好多唔同嘅網站,但其實唔難搵,亦唔係咩秘聞
1,2,4,7唔洗講啦,喺連登都搵到文、片同圖,鄰居投票張Fox圖都廣傳啦

3係根據李鴻彥呢篇文章
[url]https://www.hkcnews.com/article/34393/2020%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E5%A4%A7%E9%81%B8-%E5%80%99%E9%81%B8%E4%BA%BA%E9%9B%BB%E8%A6%96%E8%BE%AF%E8%AB%96-%E5%A4%A7%E6%95%B8%E6%93%9Abig_data-34397/asi%E5%A4%A7%E6%95%B8%E6%93%9A%EF%BC%9A%E8%80%81%E8%99%90%E8%80%81%E8%BE%AF%E8%AB%96%E5%A4%B1%E5%88%A9-%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E4%BB%8D%E5%8F%AF%E7%AC%91%E5%88%B0%E6%9C%80%E5%BE%8C
[/url]

5係Fact,自己搵下侵侵初選得票率

6同8、9唔貼link啦,但其實都唔難搵,侵有黑人支持其實好多報導都有講過,不過冇深度分析過背後嘅意義姐
可惜侵中嗰陣自己都冇食
BJ出聲撐侵我搵唔到新聞講,但搵到話Raab搵民主黨補飛以免落錯注。如果BJ真係出聲都幾唔尋常。
這個真
告急
未過60%
信poll好啲,睇好Biden
拜登支持者唔出黎姐,大把人投拜登,拜登贏緊!
準備好bin一眾連登左膠屍
睇翻造勢大會 我會覺得撐拜登既根本就係冷氣軍師 講就凶恨 做就碌撚 所以poll真係笑下算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞