[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
One piece of rock 根本比班日本KOL IG followers
吹大哂, overrated overpriced

Warehouse 好好多
以前好想入,依家無性趣lu
淨覺得要去門市買好反智
無onlineshop
誤會咗老土主義

原來好黃

唔反了
咁又唔關事,online 非必然.......
好似係因為轉賣問題連retailer都唔可以做通販
一定要門市 見有間仲要比埋身份證明copy
想買件tanker jacket
Vintage嘅話好難揾

Toys Mccoy 好貴,我揀咗Buzz..... 當然vintage 仲好!
話說自從入左7月馬patpat皮鞋坑,然後就燒下燒下買左好多野,未必啱個個口味,但分享下呢排既入手,希望快d凍

人生第一條貴牛,以前一直著u記,muji
呢排成日著呢條
Resolute 710

bryceland's co denim shirt

brown's beach vest...

未必個個喜歡既babour bedale sl nowax

tellason coverall

呢入係算入得比較耐,今年2月成田機場等機時咩都唔識連牌子都係第一次聽既
mother nature jacket 連vest

同場加映 alden ptb black shell 9901

同我比馬patpat燒中左後買既full set系列

再次感謝輕愁巴做既airpod pro case好靚

之後係仲有兩件桃既Wabash · tailored jacket同
freewheelers 506xx type 1在路上,潮流台真係一個好毒既地方掉入深坑了
hahahah 正!

巴好有貨! 幾個月就人咁多!
多得紅巴開左呢個post,我先中毒咁深,哈哈總之就出大血食杯麵啦
其實仲有幾件入手,但就唔post出嚟啦,因為都係追post先知道一個日本brand都要咁奶共
正 巴打好似鐘意英式d
tellason件褸幾正 覺得同你件桃比 質素如何
未到手阿,denimio出貨好慢,成2個禮拜都仲係處理中,第一次買唔知會唔會有伏
感謝巴打支持同讚賞!我都好想入alden 馬pat 坑
係阿,有背扣款黎
係唔係指個肩膊位?
學到野
想請教多樣生勾勾巴,我知你有玩甚至賣vintage Military watch,想問下有無入過omega or longines
ww2雞爪款?呢類錶保養係唔係好難?前排有睇過lomgines 既款刻款,雖然係廠款刻,但錶面做大咗變左43mm又好似唔係果種味
唔該哂呢類錶我諗拎上行搞,比錢可能都難搵件都係諗諗先入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞