[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有呀 Berwick,折完千幾

要Alden就冇機會
無,Alden唔會折,平極Second都要520USD
係之前有部分網平到400USD左右,絕無僅有
yes yes ..... 講番清楚,color 8 一般指Alden cordovan 嘅一種色,所以如果係要alden, 2K 就無機會啦。 Berwick 果d 只係似color 8 色 or 係酒紅色
好毒呀

我係NB迷 襯牛

睇啲皮鞋睇到丁左,今年Black Friday 入返對先
唔該樓主,錦我等black friday先買,book mark定berwick先
牛仔褲+牛仔褸+白tee 咁著

咩鞋款岩?同埋你地啲襪咩pattern
大家有冇多d mix & match/ outfit 靚圖參考?
我覺得係sneakers or work boots

襪我著花襪 Chup, happy socks 果d

咁樣好似幾型
Thx
打算入bedale and g9
LH呢對4千9有找
呢個價都夠買Alden
Work boots 太粗獷

同埋我個人矮,驚著埋高筒仲矮

令身低筒襯牛仔褲果啲係咩鞋形?
brogues, plain toe blucher?
樓主,想問下Greson 既BOOTS同 BERWICK 既BOOTS,有咩分別,同埋係咩種類既BOOTS
我自己中意cap toe 同plain toe
搞到我又想買
皮 鞋形都唔同
Berwick用家提提你 你鞋硬到仆街
同唔岩腳形唔好格硬買 會有血的教訓
如果我上網SEARCH可以打咩字會有BERWICK個種
其實個個牌子個形都有分别 所以真係睇岩試岩就係佢 第一次買就現場試啦 真 買返黎唔岩著又好慘
唔該巴打,BERWICK 既鞋係咪要預大半碼??
係細 我nb 著us 10 但我著8號
個個last 個size 又有少少分别
有幾平先
有冇師兄用緊呢個tote bag,如何?
巧貴呀 同皮袋真係好重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞