[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
RubberBand
Benny store
新手,想問下邊度可以買齊 一套紅色個男人既衫褲鞋襪
我都睇到即刻上黎睇下有無人講
姜晧文以前係亞視柒到喊
現在男人都覺得佢好撚型
jacket 應該係Lavenham .... 觀塘Jo-Suite, TST Houses Shop 好似有

褲,各大牛店even Levi’s 都有
Boots, 唔知咩brand, 可以睇下Leather Healer, Jo-Suite, Tassels, Hoax

其實online 咩都有!
另外想問下原色牛配高筒boots定低筒皮鞋好,重有配咩色既鞋好
jacket我入咗件Barbour Heritage Liddesdale嘅size 36唔啱著
炭灰色,有興趣可以搵我,極平放
其實兩樣都好。 不過我個人覺得啡好過黑!

另外Color 8 都好襯原色牛
唔該樓主
另外想問下,見到好多巴打有係樂天買野,我未係樂天買追過野,驚唔驚好似taobao錦賣假野
唔會啦,樂天都係日本嘅舖頭,基本上好安全。 但今年開始樂天唔再直送海外,一定要用官方集運,register 時就煩啲,account 開咗就ok 方便嘅
唔該樓主
我上網睇過 color 8 最少都成4千幾,各位巴打好有錢,樓主有冇平少少 ,below$1500 既鞋推薦下
clarks desert boot
唔該巴打,但如果皮鞋係咪無其他選擇,因為麂皮一濕水就好核突
有,Grenson, Berwick !!!! 都好靚仔

Grenson 可以做到below 1K, made in India

Berwick 就around 千幾2千, made in spain

唔好急,下個月尾就black friday, 到時大把平嘢!
唔該哂,樓主,book mark定先
Black friday 時,2K 都買到tricker’s lu

online shops:
Farfetch
END
Matchesfashion
Mr Porter

happy 入坑
錦color 8 有冇機會2k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞