[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
如果只用款/料去講 都買得過?
唯一一對皮鞋係以前hoax買黎返工著 平野黎 我諗berwick 個底唔會差得過?
講真佢呢個價錢嚟講,真係算唔錯,又算多款揀,不過我就只買佢既suede款
如果唔係著得咁唔舒服我諗我都會買多兩對唔同色既suede loafer. 始終價錢算相宜 但奈何佢個last 唔夾我
我貼腳
break in左
覺得ok
係著得耐 攰
佢feel有得似輕版既worboot
我腳掌闊 前半腳掌夾到好痛 底硬搞到行得耐腳踭好攰
我都闊
個底係硬 就係個底有d似workboot feel
upper leather/ last/ construction我覺得唔錯既
對得住價錢
點會呀啲工褲寬到咁
瘦底反而覺得點都差啲
特別係OVERALL同SUPSENDERS
巴打有冇啲咩工褲款係carry到藍色workwear Jacket
我搵咗一陣覺得好似冇條著得好睇咁
淺色or wabash overall
其實加鞋墊係咪就解決到?
有人買鞋會遇鬆d 加鞋墊
但我自己鐘意貼腳
圖中呢件zara有 @399
lh 入果隻法國brand chore coat?
想問下lh 係邊間 想睇睇

this one .... Leather Healer (LH) 有
平平地買2對當一對 b and l 咁買阿
但 b and l 都想買對試下但香港好少款
好 唔該哂
不過再深色少少就好
見到lh 有件牛仔布嘅都幾靚 不過已經入左件了
推介darntough既襪
勁好著
ebay 有大量NOS 法工, 有如買vintage 仲好啦。
係呀,即場做埋vip冇VIP價真係太貴
桃Vest係依件
https://momotaro-jeans.com/indigo-pique-shawl-color-vest-04-055.html

Pherrows type 1係依件,好鐘意佢用左兩隻色既線不過想問下其實以Pherrows黎講依個價算偏貴?
https://store.shopping.yahoo.co.jp/hangar-market/phbh-10aj.html

新手乜都唔識
pherrows 依個版冇tback 唔係4鈕版 算偏貴
但唔緊要啦 依個牌子唔錯啊
早晨
Vintage WW2 USMC P44 jacket
50s BigMac shirt
50s Arrow Shirt Company tie
想問下各位巴打
買native American Thunderbird 既手鈪你地會去邊幾間買最多?有冇咩好推介?
暫時得Daychild同白鯨見過有
我都係喺Daychild買
上年有間日本店喺佢度搞咗個popup 嗰陣買
MorningStartTrading 丫嘛
你果個幾錢?
Etsy果啲唔太好睇
都係香港試左上手穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞