[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
60% Cotton 40% Linen,我怕熱,覺得有點厚身
Fitting偏修,細節位幾靚
而家做日本公司最多著卡奇褲
連causal Friday 都無
之前做美資公司都有一日causal Friday 可以著牛返工
巴打正野wor
係唔錯,但巴打喺嗰邊先成日著到,喺香港嘅話,我對背心有興趣啲,等緊black friday
見到醫院病人忍唔住笑出聲
我覺得有d 似
係D網買咗條japan blue結果唔啱size
佢量嘅數字同我量嘅有出入

有無ching試過同佢換貨退貨
大概要搞幾耐
想問下往年Black Friday買Trickers有無得平?

依家條Gurkha褲腰位有啲鬆
如果想喺條褲帶2邊加窿
想問下香港有冇改衣店有嗰部機幫手加?

Google搵左幾間改衣店都話冇部機幫唔到我加窿
請問warehouse 既size chart 準唔準?

準備買件type1 one wash

諗緊要唔要買大一碼
買到條錯版LVC
個洗水標車撚咗去第個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞