[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
Beams個online store唔收外國信用卡
之前全部item做85折,想買野都買唔到
你係買完,收到confirmation後cut單定係本身錢都俾唔到?
😂
收到confirmation,之後就俾佢cancel order
試晒咁多張卡、唔同集運倉都係咁
連chocom都cut
我之前都係咁收到confirmation後cut
想請問各位手足有無入手過 one piece of rock?

質量點?飛唔到有乜方法入手?好似香港無代理咁
依家係神枱級牛牛 聽聞手工好好
乜事上神台? 仲想玩下件jacket

個背景件type 2
張圖上網搵的
本野我有訂 但21先發貨
仲順手執咗本THE 501 XX A COLLECTION OF VINTAGE JEANS
上網訂幾錢?
jacket呢本因爲今個月新出 所以原價10xxx就有
褲個本係幾年前出 我食炒價20000
點解唔係香港d鋪頭訂,都係800一本,仲要尋日就有得攞
因為我唔係住香港
btw點解咁快有
佢10月10先係levis分店賣
online仲要20定21先有
我估間鋪頭識得藤原裕既
大家有無聽過KIDUR呢個牌子,made in france既,見LH新入,但上網睇又唔係好多review,唔知質素點
樣幾好
但我唔鐘意
直接同佢official website ship?
平時著34你建議呢條要買幾多waist?
經香港舖訂 打Filson 上環就揾到,之前佢哋做discount

我牛仔褲都係34, 嚟條我買38
wheel robe
都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞