[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
又一年!
鍾意佢好硬嗰個感覺🙈
諗下都覺得好笑
Adlen barrie 我著 9.5D
JM Weston loafer 著8/ E
佢地size 好怪, 最好send email 去問. 佢會要你度完腳填張form 俾佢會建議你買咩size
頭先去左tassels 睇alden真係好靚,想問下巴打會唔會12月買會平,同埋試個陣有咩要注意
shell 就唔會有折,早買平幾百
搵會員帶你買有9折
Alden shell 無辦法有得平,果d 海外網有discount 係萬中無一嘅機會,仲難求過粉紅色乳頭!
佢哋唔一定有size 得standard D, E要訂
呢道大把人有vip 應該攞個電話就得
vip有幾折
9折
唔該哂剛好同碼,咁就大概知道睇下black Friday 有無平整返對先
第一次買牛仔褸想問下,上網買左件牛仔褸啱啱到,著tee shirt 著就可以啱啱好扣到晒全部鈕鈕,但著shirt扣就好似緊左少少同扣唔到頸嗰粒鈕。想問下牛仔褸應該點算啱身,會唔會買換大一個size比較好?
D 貼紙俾你係點樣玩
想問隻布隻色點? 同平時果D比有無大分別?
我想買佢件大戰版
樂天入手?
早幾個月take5訂
老實講我唔係好分到deadstock blue有咩分別
可能深色少少咁多
隻布無之前顆粒感咁勁
但又唔會似其他津巴布韋綿嘅日牛咁順滑
平時除左junky style
少見warehouse unwashed
同埋係 赤耳(粉紅色) 唔係黃色

貼紙係比人學佢官網咁貼上去自high我就儲起佢算
當你夏天操過一條厚少少你就唔會咁認為
無知一問,想問下standard D同E有咩分別??
E會闊啲 人人對腳唔同 我自己左右腳都唔同 所以要試
注意 闊啲對鞋一定會長啲啲 我度過8E會比8D 長0.5 cm
唔該巴打
睇下black Friday 有無平 x2
hahahah yes la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞