[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
認同
但特價都差一倍價錢
認同 個人覺得唔止好睇d了
都係睇返巴打負擔吧
solovair 太似dr ma ....
根本就同dr ma同源
不過solovair全部made in England
上網睇番,made in england 嘅dr ma 其實即係solovair 廠做嘅。
Warehouse 個幾件deadstock blue 係咪唔跟原版detail位?
Sashiko bomber jacket diu唔diu好
好彩早排問左先

vitage wrangler vest

entry co henley

1970~80s British Army Fatigue Pants

alden ptb 9901 black shell

土屋tote

條褲好似幾好J
褲鞋靚
巴打唔怕難打理?
見到條骨好直
又唔太怕既,chino我都會燙下骨,同埋軍褲唔夠畢挺好似無咁好睇
好耐無post 相

LVC Triple Pleat Blouse
Samurai chinos
Alden cap toe
Filson briefcase

條samurai chinos好正唔知仲買唔買到
應該有喎
紅巴想問下佢個cutting點樣,洗唔洗買大一個碼
巴打,條chino咩名堂,邊度有賣?
點解你地已經可以出褸
今日都仲係短TEE返工
今日
50s PayDay overalls
60s Lee 100J westerner
見有少少風就要把握下機會
太多褸,但著嘅日子太少,唔忍心要啲褸喺衣櫃入面孤零零
我想問你地著OVERALLS 有無一個煩惱
坐一坐低,食完野起身, 個扣會鬆左
又要扣返
係咪我索得唔夠緊 定一般都係咁
我又未試過呢個情況
係咪你條overalls太硬?變咗一坐低就頂起個扣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞