[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
想問福袋個啲幾時有得開始訂?
未買過 今年想買個warehouse 福袋玩下

我有嚟件,上年著過幾次
Yahoo bid左fullcount 1st
size 唔岩
有冇師兄有興趣
請留tg

er fullcount 就不了!

pure blue japan
c j
我鍾意第二套,第一套睇落矮左,條褲好正
你哋上半身點著去襯Whiskey shell
我成日覺得反而黑同color 8易好多
我著緊黑tee ja
黑色 白色 淺藍 灰 色咩都得
whiskey 淺色先好襯
黑TEE 陪 直牛唔會好怪咩
真係好百搭,玩啡色(紅黃棕khaki)深淺變化

綠色,藍色 ,白色褲,cream咁既色都得
靚suspenders
Farfetch有22%off
Single day, 可以嘅話就唔好買啦, 11 Nov 唔係用嚟promote shopping ....

不如等black friday 好過啦
屌呢間野之前勁多人俾人盗用信用卡
呢條我都有買,我問size問左brut 同Broadway&sons
間仆街brut 十問九唔應,Broadway 應得勁快最後幫襯左Broadway
想問下師兄邊度會有$2k樓下嘅gommino driving shoes賣?
Good idea
另外想問下紅巴喺farfetch買paraboot特貨可以做到幾抵
Chambord 大約2800 左右,Michael 大約2300, Boat shoes 見過9xx

不過唔sure 今年有冇
eBay 買vintage有冇邊個seller推介?
想買啲褲
串錯字 vintage-haberdashers先啱
想問下大家uniqlo 上身 pherrow 褲 alden 975 會唔會好怪?另外新手第一次着alden,我想問下我行緊路個陣
腳指公後少少個位有啲逼係咪正常,我試個陣無依個問題,求解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞