[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
Ps 著開日牌36/38
我一直想入short cruiser .... 但shipping 太貴。

巴打嚟件邊度入?
荷里活果間其實個價有小小離地但買夠3800有會員9折
不過我早兩日睇佢d舊post懷疑依間野可能藍藍地

第一次買依種外套唔係好慣摸上手會有小小油
上面講荷里活果間我見到有幾件
不過果到好似唔太想你試野咁
alden sf 排 lwb ptb chukka..哩3款最大路 1~2年就有
其他特別d 既都唔洗諗咁濟我就轉左買c j
一係你就食炒價同人買10000+ 一對
cj 斯文得濟 我腳又闊
都係想要trubalance last既鞋
有對Alden suede chukka, Alden shell cordovan boot
冬天咩衫襯得好
我都係Indy既whisky 我見到未見過人放,tanker就成日見人放,聽sales講alden,4-7月停左工,原本12月到既貨會推一季,但黑色tanker可能趕到12月
tanker邊度見到
今日都著Alden,不過係horsebit loafer
Carousell,但有啲價離哂地,有對Barrie last whisky色25000蚊,痴撚左線,plaza last 18000完全買唔落手
on99去bespoke都得了
荷李活有冇名?🙏🏻
Al Alba
如果睇啱filson, Luddite 可以訂,佢哋都有d filson 袋現貨,clothing 就好似無,但可以order.....如果荷里活係藍就幫襯Luddite la ...
有冇人玩舊tie?

1940s tie
右邊係boots? How much??
我之前返工打得太多tie.... 依家可以唔打,就唔想再攪。
以前返工嗰陣要著制服,冇西裝著,所以平時中意玩下
有無d咩work boots
好似red wing, white’s果d咁
但可以唔駛加鞋墊都好著?
想問下black friday/Christmas sale,croots啲袋有冇折?
偽巴,你對alden鞋底個貼紙會唔會整走?
同想問下,有冇咩牌子既鞋好似alden cordovan 975 錦,係比女仔着
新post 已開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞