[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (36)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔會怪啊,好好睇!
唔怪呀,點解怪? 幾好
eeeee 原來巴打最好都一步到位呀? 恭喜
我唔知係咪我攝衫攝得衰,好似怪怪地錦
本身都無錦快一步到位,但個日去中環TASSELS 試又好靚,加上個SELL服務好好,所以我就入左坑
紅巴,可唔可以講下ALDEN第一次着行路個陣腳指公後少少個位有啲逼係咪正常,我係試個陣真係無覺得逼
無入錯架啦, enjoy ....

睇人入坑最開心
試下薄身啲襪,啱啱開始我都試過,著左一排break in就無野,好舒服

Btw恭喜巴打入坑,我都係早兩個月入坑,小心中毒搞到我都想入多對v-tip既suede
入坑就唔只鞋嘅,上下都要襯,個坑好深架!
見有巴著cj whiskey ,今日我又著

Resolute 710

Cj whiskey loafer
無錯阿紅巴
錶帶都襯埋
唔該巴打
我已經心郁郁想搵啲馬屁屁既case
唔該巴打,我買完alden就破產啦,應該有排先再買
個個巴都係咁講架啦
如果你指phone case我就唔太建議,因為cordovan濕左水唔係咁好,如果手汗多洗完手成日拎部機
多謝巴打提點
我果時去到tassels時都係諗住睇下,但見到一嚟Alden馬Patpat既光澤感真係好吸引,二係tassels既服務真係好周到,又幫你度腳,試fit,又講解好多,咩last係點,適唔適合你,注意事項咁

我都想買條咁樣嘅牛仔褲襯對cj whiskey
不過冇著開 咁多個brand唔知點揀好
我都係偽巴打,本身都諗住過幾個月先入坑,點知佢個service真係好到,我就即刻入坑
各位巴覺得呢對Alden 點啱啱先入左對山打derby,又見到呢款

66501款,resolute 710襯皮鞋我個人覺得最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞