人生模擬器

1001 回覆
157 Like 31 Dislike
A
B
C
樓主呢排隊少左草
b係烈風天馬先啱

sor打錯字
屌 live左
C
Lm
使唔使寄D草畀你
呢排咁正常
文呢
Live 咗冇人講
留名
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
C. 碟仙黃紙

你往Kayson雙手一望,卻見他拿着一張黃紙。Kayson把它攤開在桌上,你才知曉這是碟仙用的黃紙。

「迪奧生日快樂!我地夾錢買咗生日禮物比你,係咪好warm呢?」聽到Sarah這樣說,你雖然勉為其難點點頭、擠了個笑,但你心裡卻認為,warm你娘親,這玩意只是他們三人想玩才買的吧。

「不如我地試玩下啦!」果然,這只是他們想玩而已。霎時,你對打椿機四子的友誼有些微失望。但是,你還是跟他們一起玩。

你們問了幾個簡單問題作試探,從該幾條問題的結果得知,你們請來的是一個女鬼,她生前是一個學業有成、閱歷豐富的女生,當然,你們並不確定這「女鬼」是不是確實存在。

雖然Kayson和Sarah都是膽大之人,而Iris又表現冷靜,但他們尚不敢像大王蕃薯呀雞幾人胡亂提問,所以你覺得有點沉悶,於是你決定攪攪氣氛。

「碟仙碟仙,我想問呢...

A. 圓周率
B. 你有萬金油嗎
C. 妳可以走嗎
A
B
C
A
一直都覺得個班主任係女老師
玩圓周率一係玩到走唔甩,一係就會搵到科學家未發現嘅點數
屌live左
文呢樓豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞