人生模擬器

1001 回覆
157 Like 31 Dislike
其實莫sir 會唔會係gay
lm等睇變甜文
加甜thx, 不過唔要gay
主角進可為棒絲還可為閪巴、何來搞基之說?
連假都唔出文
樓主母親還好嗎?
留名
A. 幫

你答應了陳sir的請求。你不知道裡面是甚麼,但憑著它的質感及依稀可辨的圖案,這應該是幾張照片跟一隻usb。你覺得不能直接把這東西交給莫sir,所以你待奧數班時,才伺機行動。

放在教師桌?夾在他的教科書?因為他全職不是日校老師,只負責課外活動,所以有帶背包上課。你想了想,最終決定是趁離開的一剎放進他的背包裡,想來也比較安全。待得奧數班完結,你從抽屜拿出信封,故作平靜的繞過他身後。你動作迅速,他亦背對着你,所以他並沒有察覺。

「快啲啦迪奧!」班房外正站着三個女子,分別是同是奧數班的Sarah凱婷和班主任miss石。你跟她們耶了一會,除了miss,你們三人如常一起放學。

「咳咳!」最近的天氣開始轉涼,你見Sarah喉嚨不太舒服,便借她外套。

你們三人回家走的是同一條路線,凱婷最早到家,你家是村屋,所以要多走幾分鐘才到家。凱婷到家了,現在只有你和Sarah。

「咦迪奧呀,你升咗中學咁耐,有冇話睇啱邊個女仔呀!」雖然你渴望戀愛,但這個問題你從未想過,於是你搖搖頭,示意沒有。其實你相熟的女生也不多,只有Sarah、Kary、Iris和欖球,連同所識的男生,你亦未有想發展的對象。

你見她扁着嘴,便知道她不接受這個答案。於是你說

A. 咁你睇啱邊個男仔
B. 我鐘意你尼類型嘅女仔
C. 你有冇女仔介紹比我
A
B
C
D 我鐘意男仔
後尾莫sir 點?
之後會再講,尼個時間佢仲未睇信
D. 同Sarah 講:如果我係有西巴,你會唔會鐘意我
B!
B
做咩成日當咗主角係巴明明雙性人嚟
B
因為佢冇波,而且又叫迪奧,主觀覺得佢偏向似男人多啲
大把女人中性名又冇波啦
記得之前有個投票,主角性取向係中意女?
有樣野我想問好耐
當佢性興奮個陣,係咪兩個性器官都有反應?
簡單d講,係咪又扯旗又出水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞