人生模擬器

1001 回覆
157 Like 31 Dislike
g持
樓主,依件都係沙灘背心啊
乞E都學人揀衫
B
啲衫可能人地捐比佢/執嘅
D:婚紗 邊有人去飲唔着婚紗㗎
B. 沙灘背心沙灘褲

老師曾說過,地方名有灣字,即是位於海傍。而婚禮在荃灣的酒店舉行,所以你以為這是沙灘舉行的浪漫婚禮。於是,你決定穿沙灘背心和沙灘褲出席。你的背心是綠色的,只有兩條帶從下體連向肩膀,剛剛好把乳頭遮蓋。而沙灘褲也是綠色的,配上綠色人字拖,這次真的是綠野仙蹤了。

「咦尼個咪迪奧?你啱啱游水嚟呀?」你一踏進婚宴場地,柯叔叔就熱情地招待。

「yoooo!各位,歡迎大家嚟到我尼個柯史聯婚,我姓柯,我老婆姓史,柯史,係咪好夾呢?」說罷,台下各位都不禁大笑。

「好喇,既然你地尼家咁開心,不如咁呀,我地玩個遊戲令大家刺激啲好冇呀?」台下的人當然說好。

「係咪抽獎呀?」

「比抽獎更加開心!」柯叔叔興奮的道。

「咁係咩呀?」

「我地玩......

A. 即場拆人情
B. 人肉打椿機
C. 金多寶攪珠
A
B
C
今日未完 一點截票
B
根本無得揀,由細訓練到大,唔係唔表演下話
B
B啦肯定
睇到人肉打樁機笑咗出嚟
可能因為運氣+10、岩岩好比婚禮上既大佬睇中左尼個特技出道四圍表演打椿機、從此變成每家每戶每場婚宴既必備節目
望到人肉打椿機笑到我甩肺
文呢?
B. 人肉打椿機

「我地玩人!肉!打!椿!機!」柯叔叔喊道。語畢,現場頓時鴉雀無聲。人月兩團圓我識,人肉叉燒包我都識,但甚麼是人肉打椿機?在場幾乎所有人頭上都彈出了幾個問號。

「不如搵人出嚟一齊玩?就你啦迪奧,你今日着得咁特別!」這是向你下戰書?你作為打椿機四子的一員,當然不怕在眾人面前,炫技一番。於是你迫不及待地衝上台,與柯叔叔和一個伴郎,玩起人肉打椿機。你們分三個回合比賽,三人分別在第一、第二和第三回合作為打椿機,而你,則是最後一個。

「一!二!三......十一!十二!」你個子不及柯叔叔和那個伴郎高,所以你要站在椅子上,才能捉住他們的腿,當作打椿機使用。

「呀!好痛,我投降喇!」十二下?比啲咁嘅對手你,is侮辱。到你了,他倆各自經歷了十二下頭部的衝擊,應該較難使勁,加上沙灘裝束比他們的西裝輕,所以衝擊力應該不及他們。你教我點輸?

砰!砰!砰!

「唉唔得喇,我個人好...好飄呀!」「呀哈!我要飛往天上!」他倆似乎沒有氣力再使用打椿機了。勝負十分明顯,你在柯史聯婚一役輕鬆取勝,打椿機四子的名聲亦為之一振。

哼,不堪...不堪...不堪一擊!其實你有點頭暈,但你坐下休息片刻,便沒有不適了。柯叔叔休息了一會,便繼續進行婚禮。就這樣,你渡過了一個有趣的晚上。

「Sing con初賽可以報名喇,你地參唔參加呀?」第二天上學,腎仔拿着Sing con的海報問道。

你決定

A. 用 少理呀爸 參賽
B. 用 銀河唯一的秘密 參賽
C. 不參賽
A
B
C
要自我增值~take 嘢增強性能力~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞