[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
好似用爆烈旋風腿咁
做咩唔行天橋呢
乜唔係撞死人點都會以危險駕駛導致他人死亡拉左個司機先架咩,到時告唔告到就另一回事?

老婦於兩的士間突然走出過馬路,客貨車司機未有即時煞車,只響號望老婦停步,最終撞斃老婦,早前被裁定危險駕駛引致他人死亡等罪成,判監1年及停牌5年,另須自費參加駕駛改進課程。上訴庭早前裁定其上訴得直,減刑至3個月,停牌3年及另須自費參加駕駛改進課程,上訴庭今就判決原因頒下判詞。

睇返16年案例 司機唔一定有事
阿伯:搏盡無悔

痴線
第一次唔打格第二次打格有咩用
個司機㩒死火燈既反應好快
乜唔係撞死人點都會以危險駕駛導致他人死亡拉左個司機先架咩,到時告唔告到就另一回事?

老婦於兩的士間突然走出過馬路,客貨車司機未有即時煞車,只響號望老婦停步,最終撞斃老婦,早前被裁定危險駕駛引致他人死亡等罪成,判監1年及停牌5年,另須自費參加駕駛改進課程。上訴庭早前裁定其上訴得直,減刑至3個月,停牌3年及另須自費參加駕駛改進課程,上訴庭今就判決原因頒下判詞。

坐三個月wo
飛起嗰下我大笑左出聲
有無gif . ok正
害死司機
原來GTA物理做得咁好
同現實一撚樣

坐三個月wo

撞死人喎
香港法例係咁 撞車係原罪
所以冇法子
多謝阿伯送上笑話一則
稍後將由專人聯絡送上元寶蠟燭
積下口德啦屌你地班老母臭閪

積你老母個閪呀 個阿伯係自己攞黎
係依度過真係抵撚死
利申:成日經過果頭
Lmao

抵撚死
騰空翻手360,外加3轉。
做乜唔等埋奧運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞