[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
GTA
廢老幫唔落
望住有車都照衝

冇視野我唔行咁快啦, 就算唔使坐個心都唔安落, 不過個女司機使唔使坐等個官判喇

你個講法無問題,不過香港呢個咁既環境,跟牌行都俾人推
果條路亦都唔係正常行人路,我住果頭咁耐都未見過有人咁行,所以10個司機10個都唔會收慢...

有少少常識去諗,人就比死車遮住,佢一衝出黎個司機根本已經盡剎左盡晒人事,佢做到既野做晒點解仲可以有人屌佢

有死車遮住個司機仲揸到咁快咁危險

結果佢咪撞死人囉

廢死抵撚死

個司機先至抵死

你都抵死
唔識揸車係度扮識野
係咪考唔到牌既失敗者

我覺得係冇錢考
屌好撚憎啲廢老累人累物,亂鳩衝出馬路,害人害物
廢老整花架benz 死撚左
又唔洗賠比司機

條廢老衰衰地都可能有幾千既
拎晒黎整車

佢條屍放係街度餵狗
攞到眀就討厭自殺啦
攞到眀就厭自殺啦
累人累物
死左都唔洗可憐
據了解,男子當時由牛池灣街市行往坪石方向,「攝車罅」過馬路,該處並非正式過路處,懷疑Benz駛至時收掣不及,撞上老翁。姓梁(47歲)私家車女司機被警方拘捕。

今次幫邊個

女司機vs 廢老

咁撚近車神都dup唔切啦

依啲情況 隔離條線停死左你都要收慢 以防依啲啊伯/車戇鳩鳩咁出黎

咁香港大部份市區路段都要收慢咁行

其實係要, 你開入mk唔好講話有人突然衝出, 成日有車突然cut出唔打燈, 有車行行下急停上落客落貨, 十字路口冇紅綠燈2邊都唔撚讓都試過,唔收慢行實出事

笑撚死
咁除左唔係好洗體力之外係冇好處,慢到人行咁,咁電動玩具車都得啦
廢老整花架benz 死撚左
又唔洗賠比司機

條廢老衰衰地都可能有幾千既
拎晒黎整車

佢條屍放係街度餵狗

唔知佢有冇屋企人呢
利申冇詳細睇新聞內容
累撚死個司機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞