[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
點解同撞死學生妹個post咁大分別完全無人幫個阿伯講野

自殺喎呢個

上次個個咪又係亂過馬路因為人地有閪又後生所以咪要積下口德

連登班中小學雞係咁架啦
2單都係行人抵死累街坊架啦

你死啦,居然話條女抵死,一陣人地又話你冷血又盛

撞到咁死左未
唔該啲雙重標準嘅人做戲做全套
點解上次女學生亂過馬路咁多人戥佢慘
今次阿伯又係亂過馬路就冇人理佢?

我兩次都有話司機要去坐監

我兩次都話亂過馬路個個係抵死
不過今次冇人同我嘈
學生妹條屍大把人爭住屌
好傷心
幻想連登仔過多幾十年死左上報都係比人咁對待
見阿伯明明應該有睇右邊 望到有車 都仲衝出去
就諗 其實會唔會係撞車黨黎
只係佢柒得濟 真係撞死左

9up

撞死撞車黨都係要告坐唔坐就睇法官判,
咁如果撞唔死佢又證明佢係撞車黨,
有無機會連危險駕駛都唔使俾人告
個benz女司機比人拉咗
涉嫌危險駕駛導致他人死亡

都話個司機係危險駕駛人士他人死亡
撞得死人就預咗俾人告呢條罪

雖然個司機今次未完全做足學車教既野,不過香港法例就算你跟足晒學車既野,做足晒但都係車死左條盲毛都要俾人告,真係有車都搭地鐵巴士好過

不過今次冇人同我嘈
學生妹條屍大把人爭住屌
好傷心

學生妹同阿伯我都唔覺得抵死

係咩 好撚抵死喎

不過今次冇人同我嘈
學生妹條屍大把人爭住屌
好傷心

學生妹同阿伯我都唔覺得抵死

係咩 好撚抵死喎

自己衝出去仲柒下柒下

渣得車就遇左撞死人
以後有死車應該減速班10km/h
坐港大塞車
諗起都爽

而家睇落條片係冇剎車,
或者係剎咗車嘅情況下車速都足以車死人wo
同時上面位巴打亦唔係要求個女司機立刻剎停車車速至零,
而係剎車使車速不足以撞死個廢老啫,
點講都好, 個女司機點都係有問題

剎條春咩 突然標出黎點剎 死車遮哂視線架

冇視野我唔行咁快啦, 就算唔使坐個心都唔安落, 不過個女司機使唔使坐等個官判喇

你個講法無問題,不過香港呢個咁既環境,跟牌行都俾人推
果條路亦都唔係正常行人路,我住果頭咁耐都未見過有人咁行,所以10個司機10個都唔會收慢...

有少少常識去諗,人就比死車遮住,佢一衝出黎個司機根本已經盡剎左盡晒人事,佢做到既野做晒點解仲可以有人屌佢

有死車遮住個司機仲揸到咁快咁危險

結果佢咪撞死人囉

廢死抵撚死

個司機先至抵死

你都抵死
唔識揸車係度扮識野
係咪考唔到牌既失敗者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞