[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
究竟成個post有幾多人有車牌

真係on9,死左就一定係司機錯 仲有個個話乜鳩撞死人就去坐監條撚屌麻煩你去驗下智商先

祝你全家俾車撞死

積下口德啦
呢壇嘢最弔詭係廢老跑出去再俾benz左車頭撞
即係佢唔跑好大機會會冇事/冇咁傷
話佢自殺都唔過份...
個benz女司機比人拉咗
涉嫌危險駕駛導致他人死亡
痴線 改埋圖 死者為大 口德同伴呢

有人死傷一定會拉同一定係呢條罪
係起唔起訴同入唔入罪

死人就一定拉
有無罪就法庭判

咁即係你同意呢個系統唔存在啦 咁既然唔存在點可能做到即時剎車呀柒頭

而家睇落條片係冇剎車,
或者係剎咗車嘅情況下車速都足以車死人wo
同時上面位巴打亦唔係要求個女司機立刻剎停車車速至零,
而係剎車使車速不足以撞死個廢老啫,
點講都好, 個女司機點都係有問題

剎條春咩 突然標出黎點剎 死車遮哂視線架

冇視野我唔行咁快啦, 就算唔使坐個心都唔安落, 不過個女司機使唔使坐等個官判喇

你個講法無問題,不過香港呢個咁既環境,跟牌行都俾人推
果條路亦都唔係正常行人路,我住果頭咁耐都未見過有人咁行,所以10個司機10個都唔會收慢...

有少少常識去諗,人就比死車遮住,佢一衝出黎個司機根本已經盡剎左盡晒人事,佢做到既野做晒點解仲可以有人屌佢

有死車遮住個司機仲揸到咁快咁危險

結果佢咪撞死人囉

廢死抵撚死

而家睇落條片係冇剎車,
或者係剎咗車嘅情況下車速都足以車死人wo
同時上面位巴打亦唔係要求個女司機立刻剎停車車速至零,
而係剎車使車速不足以撞死個廢老啫,
點講都好, 個女司機點都係有問題

剎條春咩 突然標出黎點剎 死車遮哂視線架

冇視野我唔行咁快啦, 就算唔使坐個心都唔安落, 不過個女司機使唔使坐等個官判喇

你個講法無問題,不過香港呢個咁既環境,跟牌行都俾人推
果條路亦都唔係正常行人路,我住果頭咁耐都未見過有人咁行,所以10個司機10個都唔會收慢...

有少少常識去諗,人就比死車遮住,佢一衝出黎個司機根本已經盡剎左盡晒人事,佢做到既野做晒點解仲可以有人屌佢

有死車遮住個司機仲揸到咁快咁危險

結果佢咪撞死人囉

廢死抵撚死

廢老
個記者做乜鳩
我覺得應該要係佢個喪禮到擺部ipad係咁loop段片

前面可唔可以cap長少少

廢老似係見到架車擺明衝緊黎
但侍老賣老唔肯停要架車停就佢

有無慢鏡再配胡桃夾子音樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞