[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
係~係~

係~係~

係~係~
過馬路唔望左右向前衝
真係趕住投胎咩
過馬路唔望左右向前衝
真係趕住投胎咩

佢係望左右邊先向前衝,所以…
睇完覺得GTA啲物理做得幾好

個司機真係慘

你救左人地一命
好慘呀

司機
女司機架車快過前面架黑色7人車,會唔會係踩錯油門
個女司機真係好慘
呢啲同行天台班外國佬咪又係一樣
自己攞條命黎玩,有咩意外都係自己責任黎
道德撚快啲出黎搬龍門啦
個女司機多得佢唔少 一般呢啲會點判?
https://www.facebook.com/moletaugau/videos/1526585217354456/

屌你

本身我都諗住積下口德對呢件事咩都唔講,
一路睇post都一路忍笑,
屌那星呢條片我真係忍唔到,
笑撚到差啲嘔,真係嘔個隻嘔

人死為大 積下口德啦
究竟佢當時諗緊咩
明明有右望見到架車
架車個勢又快
咁都仲衝出去
保特都死啦
廢老整花架benz 死撚左
又唔洗賠比司機
真係累撚死人
口德撚 出黎啦 唔好再收埋自己係你老母個閪到啦

冇撚曬聲氣嘅?
你地上次好大聲嫁喎 乜春人死為大 女仔死左就算啦 咁可憐 鬧咩抵死啫
今次呢?
換個主角做廢老就唔撚出聲
係咪你地從心底裡都覺得佢抵死好笑啊?
咁你地咪啫係偽善嘅垃圾 滿口仁義道德
結果 係一件比感性掩蓋理性嘅柒頭
見係後生女就狗公上身 覺得花樣年華死左好慘
見係廢老 就覺得佢地早死早著 少件持老賣老嘅人仲好

其實兩件事從理性出發 根本接近一樣
都係鳩沖出馬路 比車車死

我求你地班口德撚出黎啦

有冇人搵返上個post
搵返晒啲口德撚出黎
口德撚 出黎啦 唔好再收埋自己係你老母個閪到啦

冇撚曬聲氣嘅?
你地上次好大聲嫁喎 乜春人死為大 女仔死左就算啦 咁可憐 鬧咩抵死啫
今次呢?
換個主角做廢老就唔撚出聲
係咪你地從心底裡都覺得佢抵死好笑啊?
咁你地咪啫係偽善嘅垃圾 滿口仁義道德
結果 係一件比感性掩蓋理性嘅柒頭
見係後生女就狗公上身 覺得花樣年華死左好慘
見係廢老 就覺得佢地早死早著 少件持老賣老嘅人仲好

其實兩件事從理性出發 根本接近一樣
都係鳩沖出馬路 比車車死

我求你地班口德撚出黎啦

有冇人搵返上個post
搵返晒啲口德撚出黎

逐個捉!口德撚其實就係狗公!
我賽跑冠軍黎架嘛
據了解,男子當時由牛池灣街市行往坪石方向,「攝車罅」過馬路,該處並非正式過路處,懷疑Benz駛至時收掣不及,撞上老翁。姓梁(47歲)私家車女司機被警方拘捕。

今次幫邊個

女司機vs 廢老

咁撚近車神都dup唔切啦

依啲情況 隔離條線停死左你都要收慢 以防依啲啊伯/車戇鳩鳩咁出黎

咁香港大部份市區路段都要收慢咁行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞