[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
條分咁清楚都要坐既話
真係可以考慮移民
學生妹亂過馬路 好慘
廢老亂過馬路 抵死
直直bird極?
他朝君體也相同啊
其實有乜諗過,個女司機揸benz上清水灣道,分分鐘有幾層豪宅喺手。有錢請好律師喺香港洗坐監?

其他區上ust
或者上壁屋探監都得

不過下次可能係其他人上壁屋搵佢

女人黎架喎
屌 邊有人呢度過馬路架

累撚死司機

香港地揸車真係麻煩,平時d路已經窄,仲要睇住有冇d廢老求死咁同你鬥快

屌果個位我最慢都行緊40啦
連登真係好撚多on9仔
今次單野車cam影哂 都可以走去抽返上次女學生單野水
上次單野有車cam片咩? 要抽好心用腦過濾下先抽啦
其次係話個司機有問題嗰d
條cam片明明個阿伯企係架的士前面伸頭出去望 然後加速跑過去想同架車鬥快
咁以後渣車見到有人探頭望係咪要煞掣慢慢行???
正常人見到有架車咁嘅速度黎緊都唔會諗住同架車鬥快呀
痴撚線架咩

佢咁衝出黎就算個架唔係車係行人都停唔切啦, 連常識都無就咪撚上黎柒啦

你係咪司機個仔
你屋企人俾人拉去坐監你好傷心咩?
車死人嘅預咗坐監架啦

不如你去發明一個做到剎車距離=0嘅系統啦, 實攞諾貝爾獎

點解要我發明
係囉你哋班撞死人嘅司機發明啦

咁即係你同意呢個系統唔存在啦 咁既然唔存在點可能做到即時剎車呀柒頭

而家睇落條片係冇剎車,
或者係剎咗車嘅情況下車速都足以車死人wo
同時上面位巴打亦唔係要求個女司機立刻剎停車車速至零,
而係剎車使車速不足以撞死個廢老啫,
點講都好, 個女司機點都係有問題

你望真啲佢啲reply 佢邊係講緊呢單野

我係講緊呢單野啊
總之做得司機任何情況下撞到人都係要坐監

咁即係唔係講緊呢單野啦
有死車姐係有人會係條馬路出現啦
點會無預過人行出黎
有幾多人有車牌

有冇預有人會跑出路中心?

旁邊有死車既時侯, 要望鏡打右燈望盲點
你考過車未架

成個post 得你最正常

你都知自己唔正常呢
個廢老似係望住架車黎
想衝埋去做撞車黨
偽善撚出哂黎
有死車姐係有人會係條馬路出現啦
點會無預過人行出黎
有幾多人有車牌

有冇預有人會跑出路中心?

旁邊有死車既時侯, 要望鏡打右燈望盲點
你考過車未架

望鏡打燈望盲點你會減速到幾多? 30? 20? 上次有單行15kmh撞死人一樣入左危駕你又點睇? 洗唔洗減到5kmh? 如果咁都撞死佢個司機又點? 好似上面個智障咁話司機要坐? 講到尾香港嘅交通法根本有問題

好坦白講我冇考過車就咁睇都唔覺司機有咩錯,佢當時真係做唔到啲乜 歡迎屌柒我

揸得快夠你死啦

咁揸20快唔快? 點睇揸20有剎車都打唔甩危險駕駛

因為佢本身個行為已經係危險
唔關快慢事

香港d交通法例對司機阻嚇性高到仆街,但係對行人阻嚇性係0咁滯
紅燈衝出去過馬路比人撞係法律上分分鐘係個行人告返司機
怪之得咁多人肆無忌憚亂鳩咁過馬路 好似拎住免死金牌咁
比人撞一野都可以搵人攬炒墊屍底
咁個阿伯想自殺又要拉埋個司機?
的士應該死車打緊右面指揮燈等切線,後上而來的

平冶見有人打燈,所以收慢,興此同時個阿伯見平

冶收慢佢就衝,但不幸地女司機不想,的士切線所以

俾油衝,所以交通意外發生了。

利申9up

我兩次都話亂過馬路個個係抵死
不過今次冇人同我嘈
學生妹條屍大把人爭住屌
好傷心
幻想連登仔過多幾十年死左上報都係比人咁對待

[死亡討論]唔明點解人見到遺容安詳既屍體都仲會驚
https://lihkg.com/thread/202035/page/1?ref=web
個廢老似係望住架車黎
想衝埋去做撞車黨

好陰功呀個司機
金鋼棒blocked
Tvb個d劇原來全部都係真架 完全無用威也
咁個阿伯想自殺又要拉埋個司機?

+1
係小巴站擉著橙色袋個女人好正,嚇到成個彈左去後面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞