[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
麥可!!!
成日見啲廢老亂咁過馬路 又行馬路
死幾多個都係咁樣

開頭唔打格 3x秒先黎打格

on9 打格
屌你老母,成個飛撚起左
係撚夠未 好撚串

濕鳩記者真係 屌你老味電話都唔撚識講?第一次聽人係得咁撚鳩
個阿伯真係想同架車鬥快
司機rip
宜家交通意外成日被車CAM影到,其實諗諗下會唔會每個人出親街都被人影住,通街都係車,會唔會架車泊左嚮度都仲影住
日和巴打講得啱

樣靚就算亂過馬路俾車撞死雖然抵死都大把人可憐

呀伯咩都無, 無樣無身材抵死就個個衝出黎正評

Your face, your fate

第一日知?
呢D廢老真係ON9到無朋友
日和巴打講得啱

其實關咩事,咁後生死點都會自然有啲可惜

唔洗講我,我冇參與過果單討論
日和巴打講得啱

其實關咩事,咁後生死點都會自然有啲可惜

唔洗講我,我冇參與過果單討論

老而不死
宜家交通意外成日被車CAM影到,其實諗諗下會唔會每個人出親街都被人影住,通街都係車,會唔會架車泊左嚮度都仲影住

你係人地架車前面打飛機咩

你係人地架車前面打飛機咩

係會影既,有D契弟o係人地架車頭食野俾人影哂樣
又可以拉個司機去坐監
危險駕駛引致他人死亡

唔會 呢d扣幾分

點解唔使坐監
司機亂咁揸車車死人

大佬快線咁樣走出黎拓海都剎唔切啦
又可以拉個司機去坐監
危險駕駛引致他人死亡

唔會 呢d扣幾分

死左人冇可能扣幾分了事

對唔住但真係笑左
撞起嗰下個啊伯好似出緊旋風腿

對唔住但真係笑左
撞起嗰下個啊伯好似出緊旋風腿

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞