[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike
C200 KOMPRESSOR
好撚恐怖
建制派少左一票 正皮

Sorry但真係好似
幾十歲唔好出黎害人啦 廢老
唔鍾意老人家(男)
平時對眼又咸咸濕濕 手同眼性騷擾女仔
唔衛生亂吐痰傳播病菌
持老賣老態度差
幫民建聯拉票投票 遺害下一代

女學生同老人家都累人累物
但我有rip+唸佛經幫女學生 但無rip呢個老人家
利申:我歧視老人家sor

可能呢個老人家係本土派呢
宜家交通意外成日被車CAM影到,其實諗諗下會唔會每個人出親街都被人影住,通街都係車,會唔會架車泊左嚮度都仲影住

你係人地架車前面打飛機咩

好多都係cam插尿袋再去車舊電,只要你係每日揸車既話錄足24小時係無問題
C200 KOMPRESSOR

定係w211
痴撚線 夠膽係呢d位過
係現場 見住撞完即刻報警,開頭見佢仲郁郁下,跟住就冇反應
日和巴打講得啱

樣靚就算亂過馬路俾車撞死雖然抵死都大把人可憐

呀伯咩都無, 無樣無身材抵死就個個衝出黎正評

Your face, your fate

On9, 講幾撚多次, 上次係條撚樣開post 話人抵撚死呀。

依個post 客觀地話阿伯被撞呀。 都唔撚同性質。

我而家話個阿伯係抵死
仲要死係我屋企附近

唔知你會唔會幫佢口呢
希望佢屋企人唔好追究女司機

點都RIP 人都死左
痴撚線 夠膽係呢d位過

重要係對面好似無行人路佢行
關愛座後,幾時會加關愛衝?
宜家交通意外成日被車CAM影到,其實諗諗下會唔會每個人出親街都被人影住,通街都係車,會唔會架車泊左嚮度都仲影住

周圍都CCTV你會唔會宜家先知

世界級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞